Ok. Pewnie przyjdzie na przyszły tydzień dopiero. Jedyne czego się obawiam to stabilność tego stojaka. Po filmikach widać, że jest ok, ale zastanawiam się czy to niewielkie kołysanie nie będzie mi przeszkadzać. Najważniejsze, że będzie się dało szybko rozłożyć i złożyć, bo obecnie czasem mam ochotę pograć w GT5, a na myśl o rozkładaniu całego straganu chęć odchodzi.
Fotki porobię jak kumpel (ten od Lancera Evo III) wykończy gralnie. Ma kilka nieruchomości i w jednej na poddaszu robi specjalne pomieszczenie do grania gdzie będziemy się ugadywać i grać na rzutniku w GT5 (jakiś około 100" ma być). Dlatego dziś nie tylko ja zamawiam WSP, bo inny ziomek (z kolei ten od Golfa ITB) też bierze. Chodzi o to, żeby było to jak najłatwiejsze do transportu i rozłożenia.
Fajnie byłoby pograć na lanie, ale do tego są potrzebne dodatkowe ekrany (tv nikt nie będzie taszczył z domu). Na splicie w GT5 wkurza mnie to, że dźwięk pierwszego playera jest mocno zagłuszony i powtórek nie da się oglądać na jednym ekranie (tak jak to było w GT3). Pamięta ktoś tą opcję? Leciał replay i kamera pokazywała tego, który w danym momencie prowadzi. Szkoda, że od GT4 już tego nie ma.