Cytat: svonston w Stycznia 18, 2012, 20:59:23 pmmyslalem, ze jest gorzejchyba jedziemy na tym samym internecie:
myslalem, ze jest gorzej
Cytat: windomearl w Stycznia 18, 2012, 20:20:48 pmnannanan nanana. Cos wolno mi dzisiaj chodzi.Ja jednak wole miec swoja czysta kuchnie i swoj czysty kibel, a takze brak odoru 3ch wspollokatorow.
nannanan nanana. Cos wolno mi dzisiaj chodzi.
1. Zezwolenie obejmuje wyłącznie zwielokrotnienie utworów, artystycznych wykonam oraz fonogramów i wideogramów muzycznych w wersji oryginalnej i nie uprawnia LICENCJOBIORCY do dokonywania jakichkolwiek zmian utworu, artystycznego wykonania oraz fonogramu lub wideogramu, w szczególności sporządzania miksów, remiksów, edycji bądź skrótów.
Pierwszy punkt licencji której podpisanie ZAIKS wymaga od DJów żeby mogli grac w Polsce. Dotyczy też zagranicznych którzy przyjadą do Polski na koncert.Cytuj1. Zezwolenie obejmuje wyłącznie zwielokrotnienie utworów, artystycznych wykonam oraz fonogramów i wideogramów muzycznych w wersji oryginalnej i nie uprawnia LICENCJOBIORCY do dokonywania jakichkolwiek zmian utworu, artystycznego wykonania oraz fonogramu lub wideogramu, w szczególności sporządzania miksów, remiksów, edycji bądź skrótów.Tak, dobrze widzicie. Od 2012 nielegalne je w Polsce miksowanie granych przez DJ kawałków. Po prostu leci od początku do końca kawałek (skracanie zakazane), potem chwila ciszy i leci następny. Takie prawo. Autorskie.
Cytat: el becetol w Stycznia 20, 2012, 16:17:25 pmPierwszy punkt licencji której podpisanie ZAIKS wymaga od DJów żeby mogli grac w Polsce. Dotyczy też zagranicznych którzy przyjadą do Polski na koncert.Cytuj1. Zezwolenie obejmuje wyłącznie zwielokrotnienie utworów, artystycznych wykonam oraz fonogramów i wideogramów muzycznych w wersji oryginalnej i nie uprawnia LICENCJOBIORCY do dokonywania jakichkolwiek zmian utworu, artystycznego wykonania oraz fonogramu lub wideogramu, w szczególności sporządzania miksów, remiksów, edycji bądź skrótów.Tak, dobrze widzicie. Od 2012 nielegalne je w Polsce miksowanie granych przez DJ kawałków. Po prostu leci od początku do końca kawałek (skracanie zakazane), potem chwila ciszy i leci następny. Takie prawo. Autorskie.Nie wyobrażam sobie takiej sytuacji na weselu/studniówce Co za debile...------ Avatar Lupiego...
Takie coś je**e po gałkach ocznych na głównej onetu
Po co Tuskowi te zakazy? Przecież to tylko otwarcie stadionu. Niedługo tylko TVN będzie mógł cokolwiek nagrywać żeby potem "obiektywnie" przedstawić społeczeństwu.
My też mamy takiego jednego tutaj.
Cytat: tarniak w Stycznia 30, 2012, 17:57:17 pmMy też mamy takiego jednego tutaj. Ja tam bym powiedział, że co najmniej dwóch
Cytat: tytacz w Stycznia 30, 2012, 18:04:19 pmCytat: tarniak w Stycznia 30, 2012, 17:57:17 pmMy też mamy takiego jednego tutaj. Ja tam bym powiedział, że co najmniej dwóch Ja bym powiedział, że trzech.
No i gwiazdy same się do tablicy wywołały. Pięknie.
Efekt stadny czas zacząć, jeden małpiszon zaczał reszta będzie go małopwać
Tyyy, no ale ja w tych 3 to miałem na myśli też Tarniaka. Za czasów jak grał/śpiewał w kapeli, zdarzało mu się pisać jak to się napierdala ostro (i coś tam jeszcze o ruchaniu).
Cytat: Tomasz w Stycznia 30, 2012, 19:13:01 pmEfekt stadny czas zacząć, jeden małpiszon zaczał reszta będzie go małopwaćAle Ty głupi jesteś