w końcu przez całe, produkcyjne życie zabierają Ci 1/3 pensji
Porażka, przynajmniej jakieś minimum dobrego smaku powinno zostać zachowane...
Lupi a co ty taki nagle oburzony ta nazwą, przecież to twój typ humoru. (patrz śmieszne fotki z ofiarami smoleńska jakie tu dla beczki wrzucałeś)Dziwne trochę że za Fritzla od razu szum i wyrzucanie, a koszulki z Che nadal są modne i w dobrym tonie w pewnych środowiskach.
Ja bym do Fritzlowej knajpy poszedł w ch**!(w koszulce Che Guevarry, mam jedną z grzebu, ma się rozumieć i ze zdjęciami ze Smoleńska w portfelu).Jak jestem konsekwentny w swoim kurestwie to rozumiem na propsie?
PS. Dlaczego Google Chrome chce mi poprawić słowo "Sfastyka" na "Eklesiastyk" ?
Jeszcze sfastyke sobie na karku wytatuuj.
Może dlatego, że nie wiesz, jak się pisze "swastyka"?
nadruk na koszulce ze zdjęciem zmarłego i poćwiartowanego Lecha, które latało na ruskim forum, z podpisem "Cannibal Corpse".
Cytat: tarniak w Stycznia 17, 2013, 11:02:01 amJa bym do Fritzlowej knajpy poszedł w ch**!(w koszulce Che Guevarry, mam jedną z grzebu, ma się rozumieć i ze zdjęciami ze Smoleńska w portfelu).Jak jestem konsekwentny w swoim kurestwie to rozumiem na propsie?Jeszcze sfastyke sobie na karku wytatuuj.
Cytat: Mrocz w Stycznia 17, 2013, 11:12:43 amCytat: tarniak w Stycznia 17, 2013, 11:02:01 amJa bym do Fritzlowej knajpy poszedł w ch**!(w koszulce Che Guevarry, mam jedną z grzebu, ma się rozumieć i ze zdjęciami ze Smoleńska w portfelu).Jak jestem konsekwentny w swoim kurestwie to rozumiem na propsie?Jeszcze sfastyke sobie na karku wytatuuj. Na karku mam małą Madzię.
Wzdłuż kutasa biegnie imię mojej dziewczyny.
Jeszcze se Mateusz ciulnij Kubicę na nodze, żeby Ci pomagał gazować.