Chcąc poszukać jakiś nowych smaków w Krakowie i ciekawych restauracji wszedłem na stronę gastronauci.pl i to jest po prostu żenada
Tam chyba piszą jakies magdy gessler czy inni tego typu malkontenci
Od jakiś tanich chinczyków, gdzie danie główne z piciem kosztuje 17zł oczekują podłogi z marmuru, włoskich mebli i zastawy z terakoty
Śmiech na sali. Strona totalnie do dupy i nie pokazująca niczego, jak wiele knajp odwiedziłem w krk i teraz czytam opinie o nich to aż chciałbym niektórym przypierdolić. Takie typowe polaczkowe myślenie "zapłaciłem 13zł za kurczaka, a pani zamiast mi podziekowac i podetrzec jeszcze dupę to nic nie powiedziała. Jak zwykle daje 1zł napiwku tak teraz nie dałem. Nie polecam.". Albo jakieś droższe restauracje to tez, pewnie w większosci nawet nie wiedzą co zamówili a potem narzekają, bo im nie smakowało i wolą schabowego w domu z tkanką łączną wpie**alać
.
Strona gówno warta, a myślałem, że się dowiem gdzie dobrze zjeść... Niestety na stronę wchodzą tylko zgredy co chcą ponarzekać, bo im coś nie smakowało, a dobrych recenzji ze świecą szukać.