0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Przyznaj się boban. Gdyby nie Uncharted w nazwie i znaczek Sony na pudełku kurwowałbyś, że pieniądze w błoto poszły
Dodam swoje pięć groszy o tej grze. To stary ,dobry Uncharted. Po zagraniu 4 rozdziałow już wsiąkłem i odłozyłem inne gry(Battlefielda) na później. Grafika jest cudna,cienie dla mnie świetne.Mimika twarzy postaci jest genialna. Moze rzeczywiście czasami te słoneczko za ostre. No ale początek rozgrywa sie w kraju o słonecznym klimacie . Ale ja też pewnie nie jestem obiektywny, bo uwielbiam tę serię.
Pograłem dziś w U3 i jestem trochę zawiedziony z jednej strony wspaniała gra ,a także super grafika jednak mi czegoś brakuje . Nie wiem może się starzeję .To wspaniała seria jednak 3- część nie powala .Moja wstępna ocena po 3 godzinach gry ty to 8 - .
Cytat: marcin_N w Października 31, 2011, 22:14:15 pmNie przesadzajcie. W tej generacji i tak jest imo o wiele więcej grywalnych tytułów niż w poprzedniej.Trochę jest to herezja, ziom, co napisałeś.
Nie przesadzajcie. W tej generacji i tak jest imo o wiele więcej grywalnych tytułów niż w poprzedniej.
Cytat: suli dia w Października 31, 2011, 22:34:13 pmPograłem dziś w U3 i jestem trochę zawiedziony z jednej strony wspaniała gra ,a także super grafika jednak mi czegoś brakuje . Nie wiem może się starzeję .To wspaniała seria jednak 3- część nie powala .Moja wstępna ocena po 3 godzinach gry ty to 8 - . poj**ało?!?!?! Jak możesz tak mówić o tej wspanialej grze?
Ja dostałem jeszcze dyche zniżki z 189zł.
Przynajmniej mam pełny AA i 60 klatek za te 200zł. Very Happy
A odnośnie oprawy, to ND powinno kursy jakieś przeprowadzać, bo jak się patrzy na to szambo w postaci BF3, Deus'ów itp. to się człowiek zastanawia jak to możliwe, że przechodzą testy jakości. Razz
Ja po swoją kopię jadę w środę.
Ja ogólnie rozumiem te wszystkie fajne prowokacje coby Sonyboye nabrały dystansu i nadmiernej podjarki nie miały. To bardzo dojrzałe i zacne - jestem z was dumny chłopaki.Tylko tytacz i windo pamiętajcie - jak znowu dostaniecie sraczki i żyłki na czole wyjdą po krytyce lubianego przez was tytuuł - to zepsuje cały efekt.Pamiętajcie - od tej pory przyjmujecie wszystko na mięko. Wierzę w was panowie.
Cytat: Szymku w Listopada 01, 2011, 10:39:25 amJa ogólnie rozumiem te wszystkie fajne prowokacje coby Sonyboye nabrały dystansu i nadmiernej podjarki nie miały. To bardzo dojrzałe i zacne - jestem z was dumny chłopaki.Tylko tytacz i windo pamiętajcie - jak znowu dostaniecie sraczki i żyłki na czole wyjdą po krytyce lubianego przez was tytuuł - to zepsuje cały efekt.Pamiętajcie - od tej pory przyjmujecie wszystko na mięko. Wierzę w was panowie.Fajny jesteś. Masz plusa za łykanie wszystkiego jak pelikan.
Takie ryzyko niestety istnieje - co więcej - jeszcze chwila i ktoś wam przypnie łatkę lewaków i vitarian.
Co do kolekcjonerki to wisior fajny.