Gdy kilka dni temu informator serwisu Kotaku doniósł, że Sony pokaże na tegorocznym VGA trzecią odsłonę Uncharted, fani nie kryli radości. Teraz ta sama osoba dostarczyła nam kolejnych, gorących informacji. Gorących i to zarówno w dosłownym jak i przenośnym tego słowa znaczeniu. Jeśli przecieki okażą się prawdziwe, trzecia odsłona Uncharted rozegra się na terenach pustynnych, co zapewne oznacza, że zobaczymy Nathana przemierzającego Egipt, tudzież inny obszar w tym spalonym słońcem rejonie. Podejrzewam jednak, że nie będzie to jedyna sceneria, jaką przyjdzie nam podziwiać w grze, bowiem byłoby to mimo wszystko trochę monotonne. Z drugiej strony znając geniusz Naughty Dog wszystko jest możliwe. 11 grudnia przybywaj!
heh..a pisałem że fajnie jak by zamienili śnieg na piasek Burza piaskowa w wykonaniu ND
Cytat: Solid Snake 1989 w Listopada 30, 2010, 16:52:05 pmheh..a pisałem że fajnie jak by zamienili śnieg na piasek Burza piaskowa w wykonaniu ND Też właśnie kiedyś o tym pisałem. Już czuję to gorące powietrze w wykonaniu ND
No to na 11 grudnia bede musial przygotowac:I nie, nie bede plakac
Tak, myśle ze egipt i podziemne świątynie to najlepsze rozwiązanie;] Niemogę się doczekc! byle by pokazali coś więcej 11 Grudnia.
Cytat: Lem w Listopada 30, 2010, 18:22:25 pmNo to na 11 grudnia bede musial przygotowac:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I nie, nie bede plakac Będziesz dupe podcierał?
No to na 11 grudnia bede musial przygotowac:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I nie, nie bede plakac
Próbujesz byc zajebisty ,ale słabo Ci to wychodzi
Cytat: Tomasz w Listopada 30, 2010, 18:23:27 pmCytat: Lem w Listopada 30, 2010, 18:22:25 pmNo to na 11 grudnia bede musial przygotowac:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I nie, nie bede plakac Będziesz dupe podcierał? Cytat: Tomasz w Listopada 30, 2010, 18:21:20 pmPróbujesz byc zajebisty ,ale słabo Ci to wychodzi
Cytat: Lem w Listopada 30, 2010, 18:37:27 pmCytat: Tomasz w Listopada 30, 2010, 18:23:27 pmCytat: Lem w Listopada 30, 2010, 18:22:25 pmNo to na 11 grudnia bede musial przygotowac:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I nie, nie bede plakac Będziesz dupe podcierał? Cytat: Tomasz w Listopada 30, 2010, 18:21:20 pmPróbujesz byc zajebisty ,ale słabo Ci to wychodziAle to Ty zacząłeś Ja tylko podchwyciłem wene twórczą
Cytat: Tomasz w Listopada 30, 2010, 18:43:42 pmCytat: Lem w Listopada 30, 2010, 18:37:27 pmCytat: Tomasz w Listopada 30, 2010, 18:23:27 pmCytat: Lem w Listopada 30, 2010, 18:22:25 pmNo to na 11 grudnia bede musial przygotowac:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)I nie, nie bede plakac Będziesz dupe podcierał? Cytat: Tomasz w Listopada 30, 2010, 18:21:20 pmPróbujesz byc zajebisty ,ale słabo Ci to wychodziAle to Ty zacząłeś Ja tylko podchwyciłem wene twórczą No to nie rob juz tego wiecej.A co do U3... gra musi byc bigger, better i more badass No i przydaloby sie opcjonalne sterowanie Movem
No i niech tekstury powrócą z jedynki i będzie graficzny odlot
Nareszcie coś się ruszy, bo w tym roku Sony ostro dało dupy i zrównało się z chujowym MS
Miejmy nadzieje, ze U3 wyjdzie w 2012, bo 2011 i tak jest zatloczony.
Cytat: KKRT w Grudnia 01, 2010, 13:40:34 pmMiejmy nadzieje, ze U3 wyjdzie w 2012, bo 2011 i tak jest zatloczony.Dokładnie, niech sobie powolutku piszą, bez pośpiechu i szlifują. Chcę zobaczyć pustynię nocą.
Może z tym piaskiem to chodzi o to że U3 będzie sandboxem.
Egipt, Piramidy, Arka Przymierza..
Cytat: iko w Grudnia 01, 2010, 14:49:22 pmEgipt, Piramidy, Arka Przymierza..Oby nie, bo copypasta z Indiana Jones, w grze która czerpie garściami z przygód tytułowego doktora byłaby niezwykle żenująca.
he next game in the series, entitled Uncharted 3: Drake’s Deception, hits stores late next year. EW recently visited the Santa Monica, California offices of Uncharted’s developer, Naughty Dog, for a sneak peek at the sequel, and we returned wishing “late next year” was right damn now.
The story focuses on the hero’s relationship with his mentor and father figure, fan fave Victor “Sully” Sullivan, and has him searching for a legendary lost city that will ultimately take him to the Arabian Peninsula and the vast wasteland of the Rub’ al Khali Desert, also known as the Empty Quarter. (Said legendary lost city has been known by various names, including “Iram of the Pillars” and the “Atlantis of the Sands”; click the link for more backstory.)
. The inspiration for the story, says Hennig, came from Naughty Dog’s desire to take on the challenge of conceiving and building out gameplay scenarios within a desert locale — “challenge,” because organic elements like water, fire and sand are technically difficult to credibly render with animation. Says Hennig: “When we first came up with the idea of sand, you see everyone’s eyes light up here and go, ‘Yeah, that’s going to be really hard — let’s do it!’” Adds Naughty Dog co-president Evan Wells: “We’re a bunch of nerds. We just look forsomething that will be a technical, artistic challenge, and allowed us to push into an area of the world and history we’ve never tapped into before.”
The execs at Naughty Dog walked us through one of the game’s levels, and while we can’t tell you anything about the locale (it actually wasn’t the desert), we can tell you that it was quintessential Uncharted, marked by dynamic camera work and gameplay that requires you to jump and climb through treacherous spaces that are in an almost constant state of change — or in this case, catastrophic collapse. Innovations? Several, including enhanced backward climbing and the ability to fight multiple baddies at once. Finally, Wells stressed that much time and effort is being lavished upon expanding Uncharted’s online multiplayer and co-op capabilities, too; expect more details to come in the coming months
Przecież to malowane artworki są.
Na tej stronie z newsa jest krótki teaser
...ale nie lepiej od nowego Tomb Raidera.