Po pierwsze: czekasz z wywalonym jęzorem, ale wypowiadasz się o batmanie w miejscu do tego nie przeznaczonym, co więcej - krytykujesz pewne elementy U3, o których nie masz pojęcia (chyba, że jesteś redaktorem polygamii i już grałeś)
Po drugie: wszystkie wypowiedzi ocenne na forum (o ile nie są cytatami) są IMO, także nie wiem w jaki sposób okoliczność że wyraziłeś swoje i wyłącznie swoje zdanie ma powodować niemożność wyrażenia zdania IMO o dokładnie przeciwnej treści, bądź kwestionującego miejsce prowadzenia polemiki.
Nie ja zacząłem nawijać o Batmanie, wspomniałem tylko, że moim zdaniem Batman gameplayowo zamiata i warto w niego zagrać, a nie kierować się tym, że biegamy typem w rajtuzach. Po raz drugi z całym szacunkiem do Uncharted ale większość recenzji podkreśla, że gameplayowo gra się zatrzymała w miejscu, to nic złego oczywiście, bo tak jak ktoś napisał liczą się kapitalne miejscówki i dobrze poprowadzona przygoda ja do tego wszystkiego dorzucam 3D i wiem, że mnie nie ma.
Ale wracając do sedna sprawy, moja opinia opiera się na przeczytanych recenzjach (polygami nie czytam) i na podstawie ogrania takich tytułów jak U1/2, Batmana AA/AC. I uważam, rozumiesz dociera to Ciebie ? uważam, że gameplayowo Batman ma więcej do zaoferowania, wątpię, że by U3 nagle wprowadziło tyle do rozgrywki, że bym zmienił zdanie tym bardziej, że niemal wszędzie jest na to marudzenie.
Niby każda wypowiedź jest IMO ale nie do każdego to IMO trafia i zaraz zaczyna się sapanie, mam prawo ze swojego punktu widzenia walnąć sobie takie porównanie co też właśnie uczyniłem jednocześnie wiedząc, że wzbudzi on kontrowersję. W obie gry gra się mega przyjemnie ale to Batman bardziej do mnie przemawia pod kątem gameplayu, gusta guściki, koniec kropka