Witam, pozwole sobie dodac tez cos od siebie. Narazie jestem w szostym chapterze, ktory swoja droga wyglada mega fajnie, oswietlenie to poezja, wogole podoba mi sie poczatek, chapter 1 jest poprostu "inny", a historia wciaga od samego poczatku i czlowiek chce zobaczyc co bedzie dalej. Jak narazie wiekszosc na plus, ale... no wlasnie ale. Wybaczam juz drobne niedorobki, ktore gryza w oczy, jak przenikanie postaci przez obiekt, co zdarzylo mi sie juz 2 razy, oraz tragiczny cien, kiedy otworzylem dziennik w drugim chapterze, pojawily sie na nim wielkie schody lol. Wracajac do sedna, strasznie sie zawiodlem samym strzelaniem, ktore w U1 i U2 sprawialo mi wielka frajde, naprawde swietnie sie bawilem w etapach strzelanych w poprzednich czesciach, niektore "bitwy" pamietam do dzis. Nie wiem co sie stalo, czy to jakis piep..ony lag, bug, glitch, ktory naprawia patchem czy poprostu tak ma byc? Mam nadzieje, ze to pierwsze, bo jesli nie to ja pytam WTF? Nawet w becie fajnie sie strzelalo, czy moze mi ktos powiedziec co sie stalo? Cos jest nie tak, na pewno qwa cos jest nie tak? Poprawili walke, poprawili skradanie, ponoc zagadki sa fajniejsze, elementy platformowe sa wciaz finezyjne, ale czemu zj.bali rdzen rozgrywki? Nie oszukujmy sie, w Uncharted zawsze bylo duzo strzelania, ktore dawalo jednym mniej, a drugim wiecej frajdy, za to teraz jest mega frustrujace.