A tak włąsciwie gdzies byłą mowa jak to jest z tym całym Audi? Bo ewidentnie znaczek jest, ale chyba tylko na tej R8, a na całej reszcie nie ma. Jakąś umowę z Audi podpisali?
Tylko pedały graja na PC
Cytat: CancerPL w Listopada 16, 2012, 17:43:56 pmTylko pedały graja na PCTo czemu na konsoli grasz?
JAK TA GRA SIĘ RUSZA @_@
Daliby San Andreas na PSNie Odpaliłem sobie IV dla funu, ale za jednak za dobrze ją znam, a po kilku szybkich grach strasznie irytuje wolny model jazdy
Cytat: Lupi w Listopada 17, 2012, 18:36:50 pmDaliby San Andreas na PSNie Odpaliłem sobie IV dla funu, ale za jednak za dobrze ją znam, a po kilku szybkich grach strasznie irytuje wolny model jazdy Ja właśnie kombinuje ps2 pod San Adreas.
Aż taka kupa na lcd?
Cytat: maly_pinki w Listopada 17, 2012, 19:02:49 pmAż taka kupa na lcd?Nawet nie podłączałem szczerze mówiąc, ale może dzisiaj wieczorem spróbuje.
Ja właśnie kombinuje ps2 pod San Adreas.
A na PC to nie łaska?
Cytat: Iras w Listopada 17, 2012, 21:29:31 pmA na PC to nie łaska?Nie ogarniam zestawu klawiatura + myszka, daaaaaaawno nie grałem na pc. Chyba, że da rade podłączyć pada i mieć sterowanie jak na konsoli, wtedy ok.
Ja też wczoraj odpaliłem GTA SA na PS2 podłączonej do LCD i jest tragedia
Cytat: el becetol w Listopada 17, 2012, 18:01:11 pm
Trailer ponoc byl caly in-game i pochodzil z PS3.