KUN JUZ GRA!!!http://www.reddit.com/r/gaming/comments/1kyndb/complete_gta_v_soundtrack_leaked_list_of_songs/
Descendents - Pervert
Na GTA forums zakończenie lata jak poj**ane, w komentach na reddicie i yt, no strach poza forumek wchodzić. W powyższe linki z tinypic i vimeo nawet nie klikam.Gorzej niż przy Heavy Rain, a do premiery jeszcze 3 tygodnie.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Nieprwidłowy link youtubeKto wrażliwy niech nie ogląda. Zadziwia mnie jak duzo pojazdów moze sie znajdować na raz
Dobra rozpocznamy dyskusjeSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: wsciekly_blondyn w Sierpnia 27, 2013, 14:14:03 pmDobra rozpocznamy dyskusjeSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cytat: Xell w Sierpnia 27, 2013, 14:26:10 pmCytat: wsciekly_blondyn w Sierpnia 27, 2013, 14:14:03 pmDobra rozpocznamy dyskusjeSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Cisza w temacie, spodziewałem się dyskusji nad spoilerami, a tu wszyscy twardzi, nikt nie czyta.
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Proszę.
Cytat: Xell w Sierpnia 27, 2013, 11:52:47 amCisza w temacie, spodziewałem się dyskusji nad spoilerami, a tu wszyscy twardzi, nikt nie czyta.Sony dało dupy to i dyskusji nie ma.
The Official Trailer Coming this Thursday
Watch Dogs i Division, kiedy miały tyle do premiery co MGS też tak wyglądały.
Proszę.
Cytat: inż. windomearl w Sierpnia 27, 2013, 16:39:43 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Proszę.Przecież to ta generacja .
Cytat: inż. windomearl w Sierpnia 27, 2013, 16:39:43 pmSpoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)Proszę.A to w dodatku podobno current gen, więc się nie liczy!
No, chodziło na 40x mocniejszej od PS4, blasze.