Raczej 1366x768, bo taką rozdziałkę mają ekrany 15,6 cala (w tej kwocie). Ale przy wyłączonym TressFX jestem w stanie wtedy uwierzyć w maksymalne detale i płynność na takim lapku.
Cytat: Maciomaniak w Stycznia 23, 2014, 14:14:15 pmRaczej 1366x768, bo taką rozdziałkę mają ekrany 15,6 cala (w tej kwocie). Ale przy wyłączonym TressFX jestem w stanie wtedy uwierzyć w maksymalne detale i płynność na takim lapku.Jest dokładnie tak jak mówisz.
Juras jest obrońcą dobrych gier. :]
@wsciekly_blondyn - tylko Juras twierdził, że ktoś tu coś takiego mówi, a on ma wyraźne problemy z rozumieniem tekstu pisanego i wsadza swoje urojenia w niby-że-odpowiedzi na teksty, których tu nigdy nie było. Nie daj się wkręcić
Cytat: Mateone w Stycznia 23, 2014, 15:48:35 pmJuras jest obrońcą dobrych gier. :]Akurat nie bronię Tomb Raidera, bo szczerze powiedziawszy po tym co widziałem średnio mi się widzi.
Cytat: Juras w Stycznia 23, 2014, 15:57:16 pmCytat: Mateone w Stycznia 23, 2014, 15:48:35 pmJuras jest obrońcą dobrych gier. :]Akurat nie bronię Tomb Raidera, bo szczerze powiedziawszy po tym co widziałem średnio mi się widzi.Łatwa platyna! Nie przykładając się, miałem sporo pucharów. Dla Ciebie to jedno popołudnie. Teraz musisz zagrać
Czyli spreparowana sygnatura? Wierzyłem w nią
(15hrs for Singleplayer, 65hrs for Multiplayer if you don't boost, <45hrs if you boost)
I kolejna blacharka się popłakała, bo jego komputerek za 2500 już niedomaga przy PS4 za jedyne 1799. Ale spoko, już niedługo licencja na wsadzanie ręki po łokieć w krówkę, to zapomnisz.
Poczekałbym z tym podniecaniem się 60fps, bo się skończy jak z Shadow Fallem
Yes, the PlayStation 4 build is, on average, twice the framerate of the Xbox One build. Both builds are rendering at native 1080p resolution, and generally look the same in graphical effects (though some minor differences may apply). Performance is a different matter. Both feature unlocked framerates, meaning framerate fluctuates between higher and lower values. The Xbox One build can technically reach around 45 fps, though this performance is generally only achieved during the most empty, simplest environments. For most of your play, and during action scenes, the Xbox One build will sit on around 30 fps. On the other hand, the PlayStation 4 build will attempt to hit 60 fps as often as possible, and does a pretty good job of doing so, but does have slight dips under 60 fps during certain scenarios.
Jakie 60fps? Przeciez TR ma potwierdzone 1080p/30fps
2 dni temu czytalem info o 30fpsach
Łatwa platyna! Nie przykładając się, miałem sporo pucharów. Dla Ciebie to jedno popołudnie. Teraz musisz zagrać
Cytat: Kert w Stycznia 23, 2014, 16:01:57 pmŁatwa platyna! Nie przykładając się, miałem sporo pucharów. Dla Ciebie to jedno popołudnie. Teraz musisz zagrać Jaka łatwa platyna? A ten kilkudziesięciogodzinny grind w bardzo chujowym multi to niby co?
Będzie w plusie na 1000000000000000%. To Square Enix.