Dokładnie El becetol, co do zachowania Turn 10, przywykłem już do tego, szczególnie po FM3, gdzie kłamali forumowiczów prosto w oczy(także kontrolowany wyciek zawsze w cenie).
Ps. Odnośnie grafy w GT5, PD postawiło na rozwój, mają już niezły silnik z fizyką(najlepszy dostępny na konsole w racerach), mają już kod do cyklu doby-który teraz wystarczy tylko dopracowywać, mają już fury które spokojnie mogły by się ukazać na kolejnej generacji konsol, mają jak zawsze genialne oświetlenie, które sprawia że ich gry wyglądają fotorealistycznie, do tego mają zajebisty wolumetryczny dym(który zżera sporo mocy z PS3). Teraz sobie to skonfrontujcie z FM2+FM3(ten sam okres developingu). Owszem mogli grę spokojnie wydać w 720P(wg. mnie niepotrzebnie porywali się na 1080P), mogli nie robić dynamicznego oświetlenia, przez co nie było by problemu z cieniami(GT5P się kłania), mogli dać mniej zaawansowany technicznie dym, ale chcieli, bo wiedzą że tworzą coś pod swoje przyszłe produkty. Także jak czytam rozczarowania graficznie BD to śmiać mi się chce.