Odnośnie gameplayu z Gamersyde, dlaczego nie pokażą widoku za pojazdu, chce zobaczyć czy rzeczywiście wzrosła ilość polygonów w trakcie gameplay'u. Trasa wygląda bardzo ładnie, poprawiono oświetlenie, tylko że to wciąż nie jest fotorealistyczny styl przedstawiania grafiki, ot Forzowy styl, ta trasa jakaś taka szeroka<ukłon dla casual players>, mimo że wiję się koło gór..hmmm. Do GC może zobaczymy jak wygląda Nurburgring to sobie porównamy z GT5-bo tam ta trasa jest odwzorowana najlepiej póki co.
@ pankracy
Autovista w FM4 jest dla wszystkich. Poza tym piję do tego że ta gra jest coraz mniej motorsport, a bardziej cars, więc coraz mniej pasuję do tej gry jej przydomek. To co odróżnia PD od Turn 10 to ciągle przywiązanie do detali, zobacz że nawet taka rzecz jak praca kierowcy w kabinie jest odwzorowana w GT5, już nie mówię o kręceniu kółkiem, w FM4 wygląda tak samo biednie jak w FM3, daleko tu do GT5<polecam zobaczyć jeszcze raz film o nazwie Data Logger>.
Także póki co jest to samo, tylko że ładniej podane i trochę bardziej rozbudowane. Czy tego oczekiwałem po FM4? Nie. Czy tego oczekiwali inni? Nie wiem. Czy tego oczekiwałeś Ty? Tak.
@ Magik
NIE MAMY RÓŻNYCH POR DNIA. Przynajmniej nic nam o tym nie wiadomo.
-------------------
Póki co bardziej mi się podoba menu i prezentacja samochodów niż gameplay.