Wrażenia bardzo pozytywne, triki sprawiają niezłą frajdę (szczególnie max naładowany pasek Trick it po dobrym lądowaniu robi falę i załącza się wiadomy sampel) aczkolwiek muszę sobie duuużo przypomnieć. Grafa nie robi wrażenia (serio myślę, że to taki podciągnięty SSX z ps2 - szczególnie rażą tekstury w heli przed zrzutem). Może gra właściwa pokaże większy pazur. Ciekawy też jestem rozdzielczości, bo wizualnie gra jest nieco "rozmyta". Dropów nie uświadczyłem, a pop-up ciężko mi zauważyć przy normalnym zjeździe. Czytelny hud, przyjemne dla oka menu, pasek expa - to miłe dodatki. Często zaliczam glebę i mam głupi nawyk non stop wciśniętego X, przez co nie jadę tam, gdzie bym chciał. Fajny bajer - hud oznajmia, że robię powtórzony trik i mogę zapomnieć o mnożniku punktowym. Drzewa to największy wróg - praktycznie każde zetknięcie się z nimi oznacza glebę. Do tego często bezwiednie naciskam O - pod którym kryje się cofanie czasu w ustawieniu klawiszy "classic". Myślę, że to kwestia do ogarnięcia.
Drażni mnie powoli trailer po każdym wystartowaniu dema (nie można go przerwać) i załączający się za każdym razem tutorial.
Ja mając Cię w znajomych widzę ducha w Trick it i chyba w wyścigu też widziałem. Wyniki widzę na pewno, bo masz niezły w Trick it i widać, że z serią nie masz do czynienia od wczoraj (ponad 9 mln punktów, na moje 4,8 mln max jak na razie), choć do złota trzeba będzie się jeszcze natrudzić. Wynik w Race it też widzę (coś ok. 2:15 min). Opcji RiderNet Favourite nawet nie naciskałem. Po wciśnięciu przycisku "select" widzę Cię, jako rywala i mogę wcisnąć jakiś challenge. Jeszcze tego nie ogarniałem.