Ja do strzałów absolutnie nie mam zastrzeżeń. Ot, jeden wpada prosto w łapska bramkarza, drugi leci nad bramką, trzeci wchodzi po rykoszecie. Wszystko jest tak jak trzeba.
nie raz zdarzyło sie mi albo osobie z ktora gralem ze bedac nie krytym, kilka metrow od bramki pilkarz nienaturalnie chybiał, doslownie klikam kwadracik leciutko co by pilka poszla po ziemi a ten mi strzela nad bramka + na bok; z daleka - 0 konsekwencji: raz uderze lekko i pilka pojdzie w kosmos, raz naladuje pasek na ~80% i potrafi byc za słabo (tak wiem, ze to zalezy tez od odleglosci

, mowie tu o podobnej), strzały 1vs1 tez moznaby dopracowac, z r2 jeszcze mi sie nie udalo strzelic...
W nowym pesie strzał to jest szczęście, mozecie to nazywac realizmem ale mi to czasem odbiera chęc do gry
Chętnie zagram z kims online i zobacze jak wam bomby wychodzą

co by nie zostawiac takiego wrazenia, powiem ze mimo to jest to najlepsza pileczka w jaka do tej pory grałem, animacja jest tak kozacka, ze zadaje sobie pytanie po co nowy system kolizji mialby byc... :p bramkarze są świetni, otoczka - miód (gram sobie wisła kraków a na trybunach widze afisze "do boju wisło" czy cos w stym stylu

licencja do champions league - pozostaje imo swietnym ruchem, no a reszte to juz sobie wgrałem