Cytat: BoBaN w Września 14, 2011, 20:51:40 pmJa je**e, co za debile w tym KCET pracują. Przecież to "intro" jest w cholerę długie. Kasuje zaraz to nieporozumienie. ale potem grasz i grasz nie to co kiedyś trzeba było od nowa demo włączać. Moim zdaniem tak jest lepiej.
Ja je**e, co za debile w tym KCET pracują. Przecież to "intro" jest w cholerę długie. Kasuje zaraz to nieporozumienie.
-oslabiona grafika
świetna jest imo w nowym pesie mozliwosc wyboru i sterowanie zawodnikiem do ktorego chcemy podac wykonując staly fragment gry. Przez to nie korzystam juz własciwie ze zwyklego wkyonywania np. rożnych. Super patent, wreszcie czuć kontrolę i własny wkład w tego typu zagraniach.
Dużo ludzi kupuje również kolejne CoDy
Ps. A tam od razu hejterów i wredoty. Po prostu nie podoba mi się jaką drogę ewolucji obrała Fifa(po udanej Fifa08, Euro 08 i Fifa 09) i tyle, nie podoba mi się nowa edycja i wyraziłem swoje zdanie.
A co złego jest w tej facjacie? Swoją drogą tonący brzytwy się chwyta.
PES zawsze bedzie w tyle póki nie bedzie multi z prawdziwego zdarzenia. Nikt wam nie mówil ze teraz liczy sie gra po śieci
The review embargoes for both FIFA 12 and PES 2012 are up, and EA’s game has not only raced into the lead – it also looks on track to become the highest rated release ever in the series.