No dobra, rozumiem, zę już grałeś w tą geirke wyglądającą jak Shadow of Collosus na PS2 i wiesz, ze świat będzie super-uber i nie wiadomo jak ekstra. Do tego nie znasz żadnych jrpg na Wii, a sądzisz że na WiiU ich bedzie masa. Ja nie jestem fanem jrpg a umiem z pamięci wymienić parę tytułów na PS3.
Master ja wychodzę z założenia, że po co jechać po grze. Wiadomo to nie będzie graficzny poziom gier z PS4, ale ja się cieszę, że ktoś robi te jrpg i podtrzymuje ten wymierający gatunek. A skoro twórca wykazał się przy poprzedniej części, to tym bardziej mu kibicuje. No i nie widzę powodu do hejtowania Nintendo. W przeciwieństwie do Sony i MS zainteresowali się tytułem i developerem. Już za to każdy fan gatunku powinen dać im plusa, a nie hejtować.
Do tego nie znasz żadnych jrpg na Wii
Mam nadzieję, że to żart
Raz - wczytaj się w dyskusję, a zobaczysz, że nie miałem powodu by wymieniać inne jrpg, bo się na nie nie powoływałem. No, ale Ty chyba bawisz się w śmieszne gierki słowne i podchody
. Dwa - jesli tak bardzo chcesz listę to google nie boli, a jeśli boli, to tu masz parę:
Pandora's Tower
The Last Story
Xenoblade Chronicles
Monster Hunter Tri
Zelda
Rune Factory Frontier
Muramasa: The Demon Blade
Fire Emblem: Radiant Dawn
Ja nie jestem fanem jrpg a umiem z pamięci wymienić parę tytułów na PS3.
A teraz przeczytaj jeszcze raz o czym gadamy i zastanów się co ma piernik do wiaraka.
BTW. Zajebista gra (tylko niektóre postacie to przegięcie).
Zresztą:
Nie mam zamiaru kłócić się o pierdoły i zaczynać tu kolejnego system wars
Roger out.