Przyczyny dla czego tak jest nikogo tu nie interesują tylko fakt, że wydali grę nie skończoną, zresztą sam to potwierdziłeś pisząc, że ich poganiali. Nie rozumiem też czemu taki zawistny jesteś, za wszelką cenę szukasz wady u konkurencji, za wszelką cenę chcesz się odgryźć, jeżeli ktoś napisz coś co pan limitedowi się nie podoba, od razu wrzucasz swoje 3 grosze, które to zazwyczaj są stekiem bzdetów obok których nie idzie obejść obojętnie. A najlepsze jest to, że Tobie się nie da nic wytłumaczyć, za to Ty chcesz wszystkim te swoje bzdury w mówić, że tak jest i chvj. Doskonałym przykładem jest przyczepka do zdania które napisałem do Ciebie po ANG, tylko Ty zobaczyłeś w nim błąd bo przecież Ty masz swoją wersję, masz swoją wersję wszystkiego. PES ładniejszy od FIFY, T10 niema pojary do tego wspaniałego PD,coś tam coś tam ble ble, nie jestem pierwszą osobą która Ci zwraca uwagę na Twój przeogromny fanboy'zm, choć Ty ślepo Twierdzisz, że tylko ja to robię.
Ostatnio akurat przodujesz w fanboyowaniu na forum. Dziwi mnie, że tego nie dostrzegasz.
To jest jeden z przykładów z którym nie idzie się nie zgodzić, taka prawda i tylko Ty jej nie widzisz mało tego wracasz na forum z pełną zawiścią i wrzucasz swoje 3 grosze które już zrobiły się strasznie męczące ponieważ są bredniami i pojazdami cytuję
@ Soul
Miałeś się nie wpieprzać i co..nico. NINJA zostanie NINJA. Możesz sobie to skojarzyć z "D**** zostanie D****". Jak już się wpieprzamy, to która osoba ci już to mówi że kupujesz zjebane i przebrandowane ciuchy, no i jeszcze gorsze buty.
To ja zacząłem czy Ty ? ja napisałem jak jest a Ty no cóż co więcej mogłeś zrobić................, przecież Ty wiesz lepiej i innej opcji nie dopuszczasz do głowy, nawet Iras ostatnio ma dość tego co robisz na tym forum.
Akurat to nie ja zacząłem "swoje podjazdy", a Soul mnie już na tyle irytuje i wkurza że każdy taki osobisty podjazd jeśli nie będzie na PW, to zostanie z mojej strony mocno podbity i uwidoczniony.
Możemy dalej toczyć wątek zgodnie z jego tytułem.
Ja irytuje Ciebie, a Ty irytujesz wielu i w tym się różnimy po za tym taki elokwentny jesteś a nie potrafisz nawet napisać Ci, Ty, Tobie z dużej litery
Akurat w tym przypadku to Ty zacząłeś nie ja, ale tego nawet nie staram się Tobie wytłumaczyć bo, życia by mi na to nie starczyło. Co do końcówki Twoich wypocin to "bring the rain" no dawaj naubliżaj nie znajomym i poczuj się lepszy, bo te Twoje argumenty to brzmią jak kompleksy w końcu co więcej Ci zostało, pojazd a później walenie gruchy jaki to zajebisty jesteś, jaką Ty to masz gadanę
Nie mam zamiaru pisać Ci pemek, bo tam zalał byś mi swoimi nonsensami których to ostatnio wystarczająco się naczytałem.
Z mojej strony tyle dziękuje, dobranoc, życzę mocarnych i udanych pojazdów, widać co w życiu sprawia Ci największą radość.
Do moderatora, w całym tym tekście jest zawarty vs pomiędzy FM4 i GT5, po za tym sporo postów i tak jest nie na temat więc wszelkiego rodzaju osty, szczerze możecie sobie darować.