0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
Mam PKO BP. WSZYSTKO KUPUJE BEZ PROBLEMU!!!
Chciałem sobie pograć w jakieś starsze gierki, a tu do każdej update do 3 gb, super klawo, nienawidzę tego.
Cytat: Lupi w Maja 06, 2013, 22:06:46 pmChciałem sobie pograć w jakieś starsze gierki, a tu do każdej update do 3 gb, super klawo, nienawidzę tego.Wyłacz wifi i po sprawie <3
kur**, przejebałem token i będę miał pewnie przypał w robocie jutro
Cytat: inż. windomearl w Maja 06, 2013, 22:22:29 pmkur**, przejebałem token i będę miał pewnie przypał w robocie jutro Prawdziwe korpo dają identyfikatory ze zdjęciem.
Wkurza mnie, że masa sklepów internetowych przy płatnościach kartą nie weryfikuje transakcji kodem CVV.Kod CVV jest wymagany tylko przy dodawaniu metody płatności.Mój bank natomiast wymaga kodu CVV do każdej operacji i przez to nie mogę robić zakupów w PSS, Sklepie Microsoft, Google Play itd itp...
Dziekujemy za kontakt z Dzialem Platnosci Microsoft. Mamy nadzieje, ze kontakt z nami byl pozytywnym doswiadczeniem. Skontaktowal sie Pan z nami w sprawie nierozliczonej oplaty za dwie aplikacje na Windows Phone. Zgodnie z ustalonymi podczas rozmowy faktami, Panski bank nie otrzymal kodu CVV do weryfikacji, przez co platnosc nie zostala przyjeta. Problem z weryfikacja CVV jest nam znany i trwaja prace nad usunieciem tego ograniczenia w przyszlosci. Obecnie mozemy zaproponowac dodanie jako innego srodka platniczego konta PayPal i przeniesienie na niego zaleglego obciazenia automatycznie lub podczas kontaktu z naszym dzialem wsparcia.Przepraszamy za zaistniale niedogodnosci
Chyba pierwszy raz w życiu poczułem się nie olewany przez MS. Po zgłoszeniu sami do mnie zadzwonili, a pani z infolinii była bardzo miła i znała się na rzeczy <3
nierozliczone oplaty za dwie aplikacje na Windows Phone
To pewnie przez tego kolesia od Ketchupu.
Cytat: CancerPL w Maja 06, 2013, 16:59:24 pmMam PKO BP. WSZYSTKO KUPUJE BEZ PROBLEMU!!!Masz kartę kredytową, czy debetową?
Cytat: tarniak w Maja 06, 2013, 22:54:43 pmCytat: inż. windomearl w Maja 06, 2013, 22:22:29 pmkur**, przejebałem token i będę miał pewnie przypał w robocie jutro Prawdziwe korpo dają identyfikatory ze zdjęciem.
Studenctwo na ulicach
Też mam vpn które się autoryzuje przez token. Security Panie, security. A na instalowanie sąsposoby ;p
Wez mnie ze soba, przezyje ten niemiecki dubbing Musze isc na pezeta dzis, bo mnie duperka męczy xd
Lupi, odnajdz mnie z parasolem, jestem w lidlu
Cytat: juve26 w Maja 09, 2013, 17:57:10 pmLupi, odnajdz mnie z parasolem, jestem w lidlu
Na Bemowie dzisiaj są Juwenalia WATu, więc w całym domu napierdala mi discopolo