Cytat: wojteq w Maja 09, 2013, 18:37:32 pmNa Bemowie dzisiaj są Juwenalia WATu, więc w całym domu napierdala mi discopolo U mnie również, przed chwilą wyszedłem na balkon i NAWIĄZAŁEM KONTAKT krzycząco machający z duperkami z bloku po ukosie.
Na Bemowie dzisiaj są Juwenalia WATu, więc w całym domu napierdala mi discopolo
Wez mnie ze soba, przezyje ten niemiecki dubbing Musze isc na pezeta dzis, bo mnie duperka męczy xd
nie, ale tutaj miałem opcję na bilet, no i szykuje się ciekawy mecz, także chciałem skorzystać.
Że mnie efortuna oszukuje
W nocy nie mogłem spać, w robocie mam 4h szkolenie i do tego rozmowę z niemcami. Po powrocie pomagam kumplowi w przeprowadzce. Nie ma jeszcze nawet 10 a ja juz nie mam siły. Niech ten dzień sie kur** skończy...
Cytat: s00s w Maja 12, 2013, 09:25:12 amnie, ale tutaj miałem opcję na bilet, no i szykuje się ciekawy mecz, także chciałem skorzystać.silver czy gold?
Cytat: CancerPL w Maja 13, 2013, 09:30:59 amCytat: s00s w Maja 12, 2013, 09:25:12 amnie, ale tutaj miałem opcję na bilet, no i szykuje się ciekawy mecz, także chciałem skorzystać.silver czy gold?co?
kur**. Miełem kupować bilecik na meczyk z niemiecką pyrlandią ale kur** NIEMA kur**!!!!!!Wszystko sprzedane kur**!! Czemu na Ł3 taki maly stadion? kur** 24h temu ruszyła sprzedaż orzesz kur** ja pier**le.Janusze i Andrzeje forumowe oddawać bilety jak ktoś kupił
Cytat: CancerPL w Maja 10, 2013, 19:47:38 pmkur**. Miełem kupować bilecik na meczyk z niemiecką pyrlandią ale kur** NIEMA kur**!!!!!!Wszystko sprzedane kur**!! Czemu na Ł3 taki maly stadion? kur** 24h temu ruszyła sprzedaż orzesz kur** ja pier**le.Janusze i Andrzeje forumowe oddawać bilety jak ktoś kupił i tak przejebią więc jak nie pójdziesz dużo nie stracisz
W usa byl. Moze tam zarobil konkretnie, zawistnicy.
Dlatego na pierwsze randki popierdala się w seicento/na piechtę/komunikacją, nie zaprasza do domu i można się poznać, czy dziewczę jest materialnym kurwiszczem