W takim razie informuje Cie, ze ch**owe wysuwasz wnioski. Info bylo jedno -> uzywam Eclipse'a, Ty natomiast zdazyles wywnioskowac (NIE MAM POJECIA JAK), ze programuje w Javie i potrzebny jest mi android SDK. Zdazyles takze wrzucic do calosci swoje 3 grosze jakoby Netbeans lepiej sprawdzal sie w tym co robie (az boje sie sprawdzac czy przypadkeim nie mam Cie za plecami skoro tak dobrze wiesz co robie i do czego jest mi potrzebny Eclipse).
>polaczki
>2013
jezusmaria
EDIT: Nie programuje w javie, nie chce, nigdy nie bede, mam swoja godnosc.
No a nie? Najwieksze i najwolniejsze gowno tego swiata. Stworzone dla partaczy typu grubas Notch, ktory nie umie sprzatac swojej wlasnej kupy dlatego minecraft chodzi jak chodzi.
Pozdrawia Cie cały IBM ze swoim WebSphere, Oracle z WebLogic, tomcat też dorzuca swoje. Trochę mało wiesz, jak dla Ciebie Java=minecraft.
No bo to jezyk dla ludzi z wodoglowiem. W krakowskim sabre tez jada na Javie, a wiesz czemu? Bo piszac w tym jezyku nie da sie niczego spierdolic. Duzo latwiej pisze sie duze projekty w Javie bo gdyby byly pisane w C++ to bylby syf i wycieki pamieci. To wszystko jednak nie zmienia faktu, ze java to wolne gowno. Dziekuje. Dobranoc. Rzeczywistosci nie zagniesz.