Tylko w Krakowie będą?edit:Tylko w Krakowie. Ale news jest z maja http://www.unsound.pl/news/swans-confirmed-for-unsound-krakow-2014-ahead-of-first-lineup-announcement więc było trochę czasu na zakup
Przepchnięcie tej ustawy że biedne dzieci teraz nie będą mogły kupić słodyczy w szkole bo się kur** pier**lona wataha posłów pochyliła nad ich losem. Jedyny poseł Wipler był przeciw- złoty człowiek. Jak ja chodziłem do podstawówki to te batony i czipsy były jednymi z nielicznych dobrych rzeczy w tych mrocznych czasach. Dlatego mam nadzieje że te chu** kara boska spotka za gnębienie niewinnych dzieci. W imię jakiegoś pierdolenia o zdrowym żywieniu! Ja wpie**alałem w ch** czipsów i słodyczy i chudy chodziłem tak jak większość dzieci zresztą .
Wygazowana cola pomaga w rozsądnych ilościach. Autentyk
Cytat: szafa w Listopada 06, 2014, 16:39:26 pmWygazowana cola pomaga w rozsądnych ilościach. AutentykKwas Fosforowy działa przeciwwymiotnie Stąd pozytywny efekt
Przedostatni Humble Bundle przeleciał mi koło nosa.
Aktualny Ci się spodoba!
Daj aukcję i na pewno będzie napisane, że to na PSNie.
W treści tak, ale w tytule aukcji prawie nigdy. Wkurza to, bo mnie w ogóle takie akcje nie interesują więc bym sobie od razu oszczędził klikania.
Jakiś życzliwy sąsiad?
Combo Media Expert i Ewelina Lisowska. No mam ochotę france zatłuc.