Pojedynek o pas mistrza UFC w wadze lekkiej:
155 lbs.: Frankie Edgar (154 lbs) vs. Ben Henderson (154 lbs) - Ben siłowo dominuje Franka i kontroluje go na ziemi i pod klatką.
Główna karta:
205 lbs.: Quinton Jackson (211 lbs) vs. Ryan Bader (205 lbs) - Rampage nokałtuje Badera. Chociaż wagi Quinton nie zrobił i chodzą słuchy, że ma jakiś uraz. Ale to twardziel na twardzielami!
265 lbs.: Cheick Kongo (229 lbs) vs. Mark Hunt (264 lbs) - hmm sam nie wiem, ale chyba postawię na Cheicka. Hunt jest gruby i nie walczy za często.
170 lbs.: Yoshihiro Akiyama (169 lbs) vs. Jake Shields (170 lbs) - Akiyama przez KO. No chyba, że Shields go podda!
185 lbs.: Yushin Okami (185 lbs) vs. Tim Boetsch (186 lbs) - Okami przez decyzję.
145 lbs.: Hatsu Hioki (145 lbs) vs. Bart Palaszewski (146 lbs) - wszyscy mówią, że Hioki zdominuje i podda angielskiego polaka, ja dam mu jednak szansę na wymęczenie wygranej na punkty (pewnie się przejadę, ale co tam!).
155 lbs.: Anthony Pettis (155 lbs) vs. Joe Lauzon (156 lbs) - dla mnie kandydat do walki wieczoru. Jeśli Pettis nie zaskoczy Joego jakimś 'ninja kickiem', to ten powinien sporowadzić go, a potem zdominować w parterze.
Taki trochę 'wish list', ale co tam!