za pomoca jednego miejsca obslugiwac wszystkie twoje maile, powiadomienia, smsy, polaczenia.
Wszystkie maile to można obsługiwać z aplikacji "poczta". Smsy, powiadomienia i połączenia są w standardowej aplikacji, która nawet nie wiem jak się nazywa.
Mozesz przegladac Internet jak eboka.
Co, masz ekran e-ink w BB? Jak nie to mi tu o ebookach nic nie mów, bo wygoda przeglądania internetu na ekranie dotykowym jest znacznie lepsza niż z trackpadem.
Masz takie skroty gdzie momentalnie jestes na gorze lub na dole strony internetowej.
W stronach z treścią ładowaną dynamicznie też to działa?
Nie chcę nic mówić, ale może raz w życiu chciałem od razu iśc "na sam dół" lub górę na stronie
Najczesciej na forumku, gdzie są od tego przyciski. Na ekranie dotykowym jedno porządne machnięcie palcem i ekran szybciutko idzie na samą górę. Super skrypt ten BB ma, poważnie...
Mozesz sluchac muzyki z YT i otworzyc inna aplikacje np. Worda I tam pracowac a muzyka ciagle gra, czyli prawdziwy multitasking.
Na Samsungach masz to samo, ale fakt - ten yt. mógłbym sie nie wyłaczać jak się go minimalizuje. Jednak nie jest to wina telefonu, a tylko i wyłącznie googla, który tak stworzył swoją aplikację. Twoje gadanie o multitaskingu jest bezsensu. Swoją droga na androidzie jest masa modów czy tam romów co umożliwiają takie coś wspaniałego jak yt w tle.
Zmieniasz profile w 1 sekunde.
W mojej motoroli razr było dokładnie to samo. Na androidzie zmiana profili też jest banalnie prosta i trwa sekundę
Czym tu się jarać?
Masz chociaz podobny zasieg I jakosc rozmow.
Taa, opinia względna, któ®a nie ma pokrycia, bo jakość rozmów zależy od danej sieci, a z3c też ma odszumiacze połaczeń itp. Gadka szmatka, żaden argument.
Biznesowe I nie znaja slowa produktywnosc.
"Produktywność" jak w mordę strzelił
Każdy prezes tylko marzy o tym by być tak produktywnym i słuchać muzyki z yt pracując na wordzie na małym ekraniku telefonu.
Wiec teraz ja moge sie posmiac z ulomnosci tych telefonow.
Raczej forumek się z Ciebie pośmieje, bo co kupujesz to wychwalasz jakby to było najlepsze na świecie
I wszędzie to reklamujesz itp. Windo nawet już na to uwagę zwrócił, a tym postem rekomendacyjnym dla Pitera tylko to potwierdziłeś
Kupiłeś maca - MacOS to super genialny system omfg omfg!
Kupiłeś HTC One mini - to najlepszy fon ever, wszystko inne to szajs.
Mnie to śmieszy i w sumie nic do Twojej opinie nie mam, jedynie to, że te polecające coś są nic nie warte, bo brak w nich jakiegokolwiek obiektywizmu i wszystko się sprowadza co Ty aktualnie masz na stanie.
Piter niech tam sobie wybiera co chce