To już kwestia indywidualna, ja te 3 klocki raz na dwa lata dać mogę i podobało mi się jak flagowe modele te 3k kosztowały, niestety teraz w chuja przycięli i na flagowy model trzeba wyje**ć grubo ponad 3k i to jest chore.
Ja mam za 2,7 zabawkę która te wasze flagowce w wciąga nosem. A takie niby drogie to Apple
Kwestia gustu, mam w dupie całego iPhona i ten utrudniający życie system. Aktualnie używam z3 Compact i przesiadając się na iPhona, różnicy bym nie odczuł żadnej. Ty masz pewnie doświadczenia z Androidem który chodził na jakimś gównianym Samsungu Ace czy tego typu szrocie to tak to wygląda, myślisz że iPhone to 8 cud świata. Dobry telefon z Androidem chodzi jak złoto, ja żadnych problemów z nimi nie mam i przypuszczam, że choćby Master który kupuje modele z górnej półki też nie.
Z iPhona nie korzystałem, prócz jakiejś tam zabawy u kumpla, ale mam iPada Air 2, sprzęt jest owszem świetny, świetnie wykonany, fajnie chodzi, dobry wyświetlacz, ale kur** ten system to bym zaorał, bo żeby obejrzeć jakiś film na tym gównie to trzeba odjebać takie kombinacje alpejskie, że nie, dzięki. Wole go zgrać na telefon w 2 minuty podłączając go pod USB, niż pie**olić się z iPadem.