Ja mam widget zegara który przenosi do budzika, a data na tym widgecie przenosi do kalendarza, a z tym domyślnym ściszaniem to o co chodzi? Ja mam ustawione, że zawsze automatycznie od 23 do 5 rano wyłącza dźwięki, o to chodzi?
ja mam ten zegar z pogodą i ten przenosi do pogody, a sam zegar nigdzie nie przenosi
ty masz stockowy, czy zasysałeś ze sklepu?
a z dzwiękami chodzi o to, że jak ściszam telefon, to w sony pojawiała się opcja na jak długo ma być wyciszony. dzisiaj byłem na chrzcie i przed kościołem tak wyciszyłem, że dopiero teraz ogarnąłem. w zetce bym po prostu ustawił, że na 1h ma być cicho i po sprawie. niby bzdura, ale jednak. ciężko też przestawić się na obsługę dwoma rękoma po z1c. naprawdę za to doceniam ekran, ten jest ekstra
Gdzie ja Ci ublizam, z tego co wiem to delikatniutki nie jestes. Akurat phone arena to raczej nie jest powod do dumy (chocby sponsorowane recki samsunga..).
Co do telefonow I systemow operacyjnych - to mialem ich wiecej niz Ty, gosc od recenzji z BBnews.pl rowniez. Sam korzystal chocby z iphone'a. Takze takich Ci "niedorajdow" cisne, co maja wieksza wiedze niz dosc monotematyczni recenzenci phone arena.
weź jeszcze raz przeczytaj jaki portal zapodałem i
ogarnij się.
a to ile miałeś urządzeń w ogóle nie przekłada się na twoją wiedzę, co nieraz udowodniłeś i nawet miałeś kilka stron temu wytknięte. przez niejednego użytkownika, swoje obeznanie - choćby w kwestiach multitaskingu.
btw. nigdzie nie użyłem słowa "niedorajdy". mówiłem o fanbojach, także nie wiem skąd ci się to wzięło.
btw2. pod względem wydajności niemal w każdym teście z5 wygrywa z bb priv.