A więc bawię się od środy HTC One, telefon przed zakupem obejrzałem, nikt nie robił żadnych problemów. Mi również nic nie podpadło, więc nie było się nad czym zastanawiać:-D Jako ciekawostkę mogę napisać, że odbierając telefon, na zakupy do Euro RTV wpadł Małysz:-P
Co do samego telefonu to w mojej opini jest to genialny sprzęt, świetnie wykonany, ze świetnym wyświetlaczem i co najważniejsze nakładka Sense 5.0 bardzo mi się podoba, bo nie ukrywam, że troszkę się tego obawiałem czy mi podejdzie, bo np. nakładka z Sony mi coś nie pasuje. Telefon działa zajebiście płynnie, nie zauważyłem żadnych lagów, kontakty też włączają się od razu a nie po 15 sekundach jak w innej popularnej marce telefonów
Co do aparatu to zdjęcia robi jak dla mnie wystarczająco dobre, ale ja też cudów nie potrzebuje w tej kwestii absolutnie żadnych. Aparat w telefonie jest dla mnie rzeczą zbędną, i nawet jakby go nie było w ogóle, nie miał bym z tym żadnego problemu, więc moją opinią lepiej się nie sugerować:-P Jeśli ktoś się zastanawia nad HTC One i Galaxy S4 to wg mnie nie ma nad czym, One jest po prostu lepszym telefonem, miałem mocny zgryz czy zaufać tym razem HTC, czy wziąć S4, zaryzykowałem i absolutnie nie żałuję wyboru, nawet bardzo się ciesze że nie wziąłem Samsunga. Co do baterii to ciężko mi coś powiedzieć, dopiero raz go ładowałem, a wiadomo że po kilku cyklach ładowania bateria osiąga pełną sprawność, ale po opiniach w necie myślę że będzie okej:-)