Pograłem trochę wczoraj i muszę przyznać, że gra naprawdę zamiata pod względem graficznym. Nie wiem jak Naughty Dog to zrobiło, ale szczerze nie wierzyłem, że da się z PS3 wyciągnać tak śliczną grafikę jak w tej gierce. Do tego początek też urywa nieźle dupe. Zapowiada się klimat na maksa ;D.
Od razu zacząłem na Wymagającym poziomie trudności i bez włączonego trybu nasłuchiwania. Jest dużo trudniej przy skradaniu się, ale klimaci przez to zajebisty
Dialogi są super nawet w polskiej wersji językowej bo dzięki PEGI 18 jest dużo chu**w, kurw i innych przecinków, przez co wszystko jest tym bardziej realistyczne. Na minus dam to o czym pisano tu wcześniej, czyli rozjechane momentami dialogi z napisami, a pare razy w ogóle opóźniony dźwięk na scenach, przez co czułem się jak w starych chińskic filmach, nie mówiąc o dziwnej zwieszce na samym początku kiedy to miała być scenka i gra mi się zwiesiła bo słyszałem dźwięk, a postacie stały już w trybie gry i nic nie mogłem zrobić, ale pomógł relad chekpointa. Podejrzewam jednak, że może to być związane poniekąd z tym, że gra się ponoć w tle instaluje jak gramy i czasami łapie takie obsunięcia. No albo po prostu coś zjebane jest i trzeba poczekać na patcha.
Generalnie klimat jest, grafika urywa dupę przy samej szyi, a strzelam ze będzie jeszcze lepiej