Gra ktoś online? Fabułę skubnę sobie jutro jak pojawi się patch.
Do nas jeszcze cywilizacja nie dotarła. Byłem dzisiaj w empiku to gry jeszcze nie dostali, prawdopodobnie będzie jutro, ale wtedy już cena promocyjna nie będzie obowiązywać a gra będzie sprzedawana za 279zł. Pie***le to wszystko, idę się znieczulić
Gdzie Ty mieszkasz? Jak nawet u mnie z 300sztuk było
Naughty Dog wypuściło w dniu premiery łatkę, aktualizującą The Last of Us do wersji 1.01. To ona jest źródłem problemu. Jeśli jeszcze nie zaczęliście grać - po prostu jej nie ściągajcie.
CytujNaughty Dog wypuściło w dniu premiery łatkę, aktualizującą The Last of Us do wersji 1.01. To ona jest źródłem problemu. Jeśli jeszcze nie zaczęliście grać - po prostu jej nie ściągajcie.http://polygamia.pl/Polygamia/1,107162,14105044,The_Last_of_Us_ma_problem_z_zapisem_stanu_gier__Powazny.html
Do północy w singla, o 24 online. Mój psnid: svonston, tak jak na forum. Jeżeli ktoś chce pyknąć, to proszę o zapro. Mam headset, specjalnie dla tej (i GTA5) kupiłem, więc mam nadzieję, że użyję.
svon, w niedziele nakurwiamy? Bo jutro wieczorem wychodzę.
Coś w tym jest, bo ktoś pisał, że jak był offline to nie miał problemów.
Nie, to zdjęcie Cancera. Prosił bym wrzucił.
Według mojego czasu gry a % skończenia gry to tak 8h grania
Coś mi nie pasuję nie wiem jak gra zlicza rzeczywisty czas grania ale wydaje mi się, że dłużej gram.
Cytat: Marins w Czerwca 14, 2013, 22:27:22 pmCoś mi nie pasuję nie wiem jak gra zlicza rzeczywisty czas grania ale wydaje mi się, że dłużej gram. Jak jest coś nudnego, to czas wolniej płynie.
W niedzielę tak do północy max, bo muszę wstać ok. 7:30.