0 użytkowników i 1 Gość przegląda ten wątek.
No i jakie są takie realne różnice? Warto zapłacić drugi raz tyle, co na premierę, czy różnice podczas grania są na tyle nieduże, że można sobie odpuścić i wydać na coś innego?
Śmieszna sprawa - o ile w trybie bez ograniczeń klatek na sekundę gra wygląda naprawdę zajebiście(poza cieniami), tak w trybie 30 klatek(włączonym kilka razy z ciekawości) chodzi mi w 15-20 non stop miał ktoś podobną sytuację???Edit: wygląda na to, że takie coś miało miejsce tylko w mieście billa, lub ewentualnie po prostu konsola złapała jakieś zadyszki. Tak czy inaczej, moim zdaniem warto drugi raz ograć ten tytuł na ps4. Wyższa rozdziałka i lepsze efekty naprawdę dają mocny efekt. Do tego płynność(gram bez locka) animacji dodaje jeszcze efektu.
Pograłem dłużej i póki co naprawdę zajebista gierka, ale jak widzę kompanów przebiegających przed wrogiem i to nie powoduje alarmu... Z drugiej strony jakby powodowało, to skradanie w tej grze by było niemożliwe.
Cytat: szafa w Lipca 30, 2014, 21:46:39 pmŚmieszna sprawa - o ile w trybie bez ograniczeń klatek na sekundę gra wygląda naprawdę zajebiście(poza cieniami), tak w trybie 30 klatek(włączonym kilka razy z ciekawości) chodzi mi w 15-20 non stop miał ktoś podobną sytuację???Edit: wygląda na to, że takie coś miało miejsce tylko w mieście billa, lub ewentualnie po prostu konsola złapała jakieś zadyszki. Tak czy inaczej, moim zdaniem warto drugi raz ograć ten tytuł na ps4. Wyższa rozdziałka i lepsze efekty naprawdę dają mocny efekt. Do tego płynność(gram bez locka) animacji dodaje jeszcze efektu. Podejrzewam, że to wrażenie tak niskich fps po przełączeniu się ze stałych 60. Jakbyś pograł z godzinkę to byś się przyzwyczaił Pograłem dłużej i póki co naprawdę zajebista gierka, ale jak widzę kompanów przebiegających przed wrogiem i to nie powoduje alarmu... Z drugiej strony jakby powodowało, to skradanie w tej grze by było niemożliwe.
Windo, chyba że cebula na pół?
Gram pierwszy raz, z lockiem.
Ja będę giercował jak już w 30 fps. je**ć wymuszone 60.
Całe życie granie w gry przygodowe w 30 fps, dlaczego nagle ludziom (a w gruncie rzeczy blacharzom z mentalnością jehowych) zaczęło to przeszkadzać? Nie każdy lubi efekt telenoweli czy ulicznego teatru w blockbusterze.
Cytat: el becetol w Lipca 31, 2014, 15:48:10 pmCałe życie granie w gry przygodowe w 30 fps, dlaczego nagle ludziom (a w gruncie rzeczy blacharzom z mentalnością jehowych) zaczęło to przeszkadzać? Nie każdy lubi efekt telenoweli czy ulicznego teatru w blockbusterze.Sami blacharze tutaj się podniecają edycjami HD, rzeczywiście.
Cytat: el becetol w Lipca 31, 2014, 15:48:10 pmJaki znowu efekt telenoweli czy ulicznego teatru? Gra to nie film.
Jaki znowu efekt telenoweli czy ulicznego teatru? Gra to nie film.
Jacy janusze gejmingu.Cytat: el becetol w Lipca 31, 2014, 15:48:10 pmJak się szybko obracasz w grze tpp/fps to w 30 fps widać smużenie i migotanie, 60 klatek ten efekt niweluje.
Jak się szybko obracasz w grze tpp/fps to w 30 fps widać smużenie i migotanie, 60 klatek ten efekt niweluje.
Wooyek, Wooyek - śmieją się z ciebie na botowni. I gardzą.
Cytat: Xell w Lipca 31, 2014, 16:19:13 pmCytat: el becetol w Lipca 31, 2014, 15:48:10 pmCałe życie granie w gry przygodowe w 30 fps, dlaczego nagle ludziom (a w gruncie rzeczy blacharzom z mentalnością jehowych) zaczęło to przeszkadzać? Nie każdy lubi efekt telenoweli czy ulicznego teatru w blockbusterze.Sami blacharze tutaj się podniecają edycjami HD, rzeczywiście.A jacy są tu blacharze, co ty bredzisz? I jakie edycje HD? Jest w moim poście słowo o reedycjach?
Nie za bardzo rozumiem o co ta dziecinna drama z 60/30fps? Jest wybór, nie ma żadnego problemu./temat