W końcu gram w PCars
I powiem bardzo spodobała mi się klasa LMP
Auta są bardzo zbliżone a wyścigi mocno wyrównane
W szoku byłem, że tak dobrze się prowadzą
Ciągle gram z linią pomocniczą, próbowałem ją wyłączyć, ale kurde nie mogę się przestawić, nie umiem wyczuć mocy zakrętów i jak zoptymalizować trasę przejazdu w tej grze. W DC przychodzi mi to bez trudu (tam to mogę i bez mapy jeździć
) w P Cars nie umiem tego wyczuć, może za dużo się dzieje dookoła i ciężko się jeszcze skupić?
Albo muszę poznać wszystkie tory, bo ostatnia gra z prawdziwymi trasami w jaką grałem to była Forza 4 na padzie
Monze już prawie opanowałem i bez linii jazdy, inne trasy muszę jednak poznać
Generalnie ta gra jest mocarna, takich klimatów w trakcie wyścigów nie ma żadna gra
Muszę w końcu sprosić ziomków na tego Nurba Endurance
To będzie mocarne.
Z irytujących rzeczy to co pisałem: Grze brakuje dowolnego ustawienia stawki zawodników. Chciałem zrobić "mini skrócony LeMans" i mogę wybrać tylko multiklasę LMP (LMP1, LMP2, LMP900 i klasyki LMP ), ale nie mogę do stawki dorzucić klasy GT3 (GTE w LM) i GT4. Brakuje tego. Tak samo jak robię wyścigi GT w multiclass to brakuje mi opcji wyrzucenia klasyków i aut TransAm
Na szczęście jest to drobiazg i nie irytuje tak bardzo jak w Gran Turismo 5 gdzie robiłem Nurba Endurance i nagle mijałem Subaru Imprezę WRC jadąc wyścigowym Nissanem GTR