Czyli ja się nie znam, ponieważ bardziej pasuje mi gra, której nie znosisz. Ja w drugą stronę tak nie uważam. A jak jest z tym problem, to ocenią klienci.
Pogódź się z tym, że na 96% PC obiektywnie będzie lepszą grą niż taki DC. Wiadomo, że subiektywna opinia jest najważniejsza, ponieważ to ja/ty wydajemy na coś Kazimierze i ty/ja siedzimy przed TV.
Zresztą nie opiniuję, dopóki nie zagram. Przecież Szift to dla mnie 10/10, a kontynuację po kilku godzinach odłożyłem na półkę. Może tak z PC będzie. Jeśli nie, zdanie innych nie będzie mnie i tak interesowało. Co najwyżej będę je tolerował.
Idę grać w The Order, miłego tam i nie złość się :*
No rozumiem gusta i guściki, ale nazywanie Shifta najlepszą samochodówką ostatnich lat to jest mocne nieporozumienie. Przecież taka Forza, Gran Turismo, Project Ghotam Racing, DriveClub czy chociażby głupi GRID biją go na głowę chyba pod każdym względem, zarówno grafiką ilością aut, tras, możliwości łącznie z modelem jazdy który w przypadku wymienionych przeze mnie tytułów daje jakikolwiek sens, a nie pływające poduszkowce jak w Shifcie.
I nie patrz na średnią ocen. One nie są obiektywne już o tym rozmawialiśmy. Zwłaszcza w przypadku DC, który po recenzjach mocno ewoluował co ostatnio nawet na gram.pl przyznali, że teraz gra by dostała 9/10.
PS. Wiem co mówię Sylvan, bo w Shifta 1 sporo godzin przegrałem bo liczyłem na spadkobierce GRID'a 1 i moim zdaniem jest to potworny nudny średniak.
Najlepszą grą samochodową dla mnie. I na tym można dyskusję zakończyć. Brutalniej - co mnie opinia innych niby obchodzi.
Jeżeli jednak chce się szach mat uzyskać to: moja ocena = subiektywne, ważniejsze dla mnie zdanie. Obiektywnie (sprzedaż, oceny -> Szift > DC) i niby co ma powodować, że gra X jest lepsza od Y jeśli nie sprzedaż i ogólne oceny (globalnie), a lokalnie własne widzi mi się.
Sziftowi nagle zaneguje się oceny, ponieważ na własne życzenie konkurencja miała nieudany start also sprzedaż się przestanie liczyć, ponieważ miliony ludzi się nie zna, tylko kilku użytkowników GO ma rację
Nie ma po co niepotrzebnie generować e waśni,chłopaki.
Jeżeli PC sprzeda się dobrze, to obroni się sam, ponieważ sprzedaż jest najważniejsza. Ocenia sobie każdy sam, indywidualnie, ale jeśli będzie miał wysoką średnią, to nie wypisujcie bzdur typu "a bo DC miał taki start", ponieważ to nie wina twórców PC, że bardziej się postarali.