Ok, a jak nie gram na "hurra" to mam całą 11 przeciwnika przed jego polem karnym i uj zrobię bez wymiany setki podań i ostatniego, idealnego podania na możliwy strzał. Łatwo mówić, chciałbym któregoś z was w akcji zobaczyć z tym magicznym skillem do pokonania przeciwnika na Top Player.
=========
Obejrzałem ten gameplay, poziom trudnosci niby Top Player, ale z moich doświadczeń z PES2013 to wygląda łatwiej niż Professional. Gościu nie gra chyba na manualu, bo podania idą mu zbyt łatwo i idealnie.
Co mi się rzuciło w oczy, czego grając na manualu na Professional nie było, to:
-po groźnej akcji w polu karnym AI podaje piłkę bramkarzowi :O
-zawodnicy gracza nie są tak dokładnie kryci i mogą sobie wybiec w wolne pole
-w sytuacji bramkowej, mając zawodnika wybiegającego na czystą pozycję do strzelenia gola, AI drybluje!! zamiast podać i bez wahania strzelić gola
Gram na PC i AI jest zdecydowanie bardziej bezwzględne i irytujące na poziomie Professional niż w tym filmiku...nie wiem czy asysta podań ma na to jakiś wpływ, ale dla mnie gra się o wiele trudniej bez niej na niższym poziomie trudnosci. Nie widzę tutaj typowego "ogłupienia" zawodników wobec podawanej piłki, każda jest idealnie adresowana, a nie jak w manualu, gdzie zawodnik stojący metr od niej nie podejdzie bo czeka aż kumpel z połowy boiska po nią wróci... muszę włączyć sobie mecz na poziomie TP i sprawdzić to AI. A nasi wymiatacze tutaj, gracie z asystami czy bez?