20 fpsów .
PS4! This is for the Frajers .
Baranie przecież tak było od początku i pisałeś ze jest zajebista płynność w Wiedźminie - całe forum sie wtedy z ciebie śmiało Teraz dopiero obniżyli na Xboxie.
Sam jesteś baran chłopie.
Ja tego nie rozumiem, bo ostatnie lata to u mnie prywatnie tak do przodu, że w sumie forum jest największym źródłem negatywnych emocji w całym moim życiu, w sumie nie wiem po co ja tu z wami siedzę, chyba tylko żeby się wkur**ać. Jakbym np. siedział w autobusie i by wszedł kyo to bym się gapił w szybę i udawał że nie widzę, a tu się z własnej woli codziennie loguje żeby psuć sobie nastrój.
Psycha siada?
Wychodzi na to, że ten tekst co kiedyś wrzucałeś, nie do końca nie dotyczył Ciebie.
Przejmować się wypowiedziami na forum
.
Jeszcze co do płynności. Przez większość czasu mam bardzo płynnie, ale nawet bravizja nic nie poradzi na slideshow jak jest gdy połączymy ogień, deszcz, bagna i przeciwników. Tam spadek jest 10 klatkowy.
Po tym patchu będzie jeszcze gorzej, więc go nawet nie instaluje.
I wybór 720p na bonerze,
frajerze?
Na Xbox One nadal chodzi w porównaniu z PS4 lepiej więc jak obniżyć rozdzielczość to tylko jemu.
Na PS4 2:17 lewa strona i 2:30 prawa strona ekranu pięknie doczytane teksturki
.
Chciałbym, żeby to chodziło na PS4 jak należy bo sam posiadam giere w tej wersji, ale to co odpierdalaja Redzi to jest kpina.
Teraz 20fps a później na kolejnym patchu ile 15fps?