Dokładnie. Swego czasu robiła. Ale fakt, że tekstury to się potrafiiły wczytywać z niezłym lagiem.
Girski były ładne tylko na ściemnianych trailerach.
Cytat: Wulfen w Sierpnia 18, 2015, 21:01:40 pmTen etap to graficzny opad szczeny .
Cytat: Kyokushinman w Sierpnia 18, 2015, 21:08:50 pmCytat: Wulfen w Sierpnia 18, 2015, 21:01:40 pmTen etap to graficzny opad szczeny .no szkoda że w pełnej wersji zaliczył downgrade#t=11m55s
Gearsy były najładniejszym tytułem startowym na poprzednią generację.
Tak pamietam ze to byl tytul startowy ktory pokazal moc X360 i na tym sie skonczylo..mowiac w skrocie. Natomiast PS3 sie skutecznie rozkrecalo i juz Uncharted 1 robilo wieksze wrazenie niz Girsy:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Heavenly Sword i Motorstorm chyba wyszly tak samo jak Girsy i nie pamietam by prezentowaly sie gorzej.
Tak pamietam ze to byl tytul startowy ktory pokazal moc X360 i na tym sie skonczylo..mowiac w skrocie. Natomiast PS3 sie skutecznie rozkrecalo i juz Uncharted 1 robilo wieksze wrazenie niz Girsy, a gdzie tam inne tytuly ktore przyszly z czasem:Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
Nie chcę na siłę się wpie**alać, ale teksturka skał wrzucona przez Klosza wygląda przyjemniej i bardziej neutralnie dla oka, niż ta przejaskrawiona cegła.
Kyo, czy gracze muszą się spuszczać tylko nad grafiką, czy naprawdę o to chodzi? Era HD = spazm dla oczu, i ja to rozumie, ale to nie wszystko..
Wystarczy obojetnie jaki kolejny ex na PS3 i z glowy. Na przyklad Gaia z GOW3 wrecz nokautuje Girsy.
Cytat: Mateone w Sierpnia 18, 2015, 21:54:59 pmKyo, czy gracze muszą się spuszczać tylko nad grafiką, czy naprawdę o to chodzi? Era HD = spazm dla oczu, i ja to rozumie, ale to nie wszystko..Przede wszystkim liczy się grywalność.Ta zawsze dla mnie będzie na pierwszym miejscu.
girsy miały słabe tekstury.
No to co, odpalasz girski i walisz screeny przez rgh/jtag czy przyznajesz że są ch**owe?
Widzę, że wszyscy zlali tu uwagę Irasa. Gearsy, ładne czy nie, nie były tytułem startowym na X360, wyszły rok po premierze konsoli.
Daj spokój kiedy wróciłem do domu z jedynka i ja odpaliłem to szczeny na podłodze szukałem. Jak na swoje czasy to ta gra była prześliczna.
lsd, pc, żywy przepływ ruchu