Pierwsza jaka, "nie wyprzedzisz mnie" ?
Jak tam klapki jest trochę zazdrość
Pad bardzo fajny, ale to chyba niezbyt sprawiedliwe, że kupując droższego pada ma się wiele ułatwień i lepsze możliwości np. w grach mullti (szybsze strzelanie, wrażliwsze spusty).
Coś cicho w segmencie płynności F4 na X0 (stabilnie) i wersji na PS4 (chrupki).
Cytat: Sylvan Wielki w Listopada 09, 2015, 12:41:01 pmCoś cicho w segmencie płynności F4 na X0 (stabilnie) i wersji na PS4 (chrupki). To zapodaj jakimś materiałem dowodowym z dogłębnej analizy obu wersji, a nie rzucasz posta z dupy
Cytat: Mrocz w Listopada 09, 2015, 12:46:15 pmCytat: Sylvan Wielki w Listopada 09, 2015, 12:41:01 pmCoś cicho w segmencie płynności F4 na X0 (stabilnie) i wersji na PS4 (chrupki). To zapodaj jakimś materiałem dowodowym z dogłębnej analizy obu wersji, a nie rzucasz posta z dupy Tym się właśnie różnią posiadacze PS4 od botów i innych znafców. My operujemy faktami, mając dowody rzeczowe, a reszta wysysa fakty z dupy.Jak Digital Foundry, Gamersyde czy NX Gamer wskażą niższą płynność na PS4 to się będzie dyskutować.
"Na oko."Na oko to Kyokuryku ma dobrze ustawiony tv.
Na oko to Kyokuryku ma dobrze ustawiony tv.
For now though, evidence so far suggests those buying Fallout 4 on console should get an overall smoother experience from PS4.
Podobno rekord.
Cytat: Iras w Listopada 09, 2015, 15:32:57 pmPodobno rekord.No przy takiej grafie to nie dziwne /s
Spoiler (kliknij, by wyświetlić/ukryć)
DF pięknie pozamiatało te wyssane z dupy prowokacje, ale i tak przy takiej grafie to powinno być BETONOWE 30fps nawet przy wybuchu bomby atomowej w środku miasta pełnego NPC.
Na PlayStation 4 bez zmian: natywne 1080p, w porównaniu z 900p u konkurenta.
Cytat: el becetol w Listopada 09, 2015, 15:40:55 pmCytat: Iras w Listopada 09, 2015, 15:32:57 pmPodobno rekord.No przy takiej grafie to nie dziwne /sCo to jest