W Killzone jedna wstawka na bank była nagrana.
Ordera też trzeba sprawdzić czy na każdej wstawce możemy polatać kamerą.
Zapodaj, a nie pier****.
Bo jak OCZYWISTE PODPISANE RENDERY nazywasz realtime = ok. A w The Order i KZ to jak zwykle snucie z dupy.
Poniżej wstawka, która na bank jest nagrana mowa o KZ:SF. Tak naprawdę to, w każdej grze wstawkę gdzie nie ma się ingerencji kamery można nazwać renderem, będzie tego jakieś 90% w grach
. Bo co? Hehe zaufasz twórcą na słowo czy innemu DF, gdzie Ci ostatni sami nie wiedzą co trzy po trzy
Od 1:54 do 4:00 po tej wstawce następuje wyraźny skok jakości w grafie, oczywiście w dół.
A poniżej mądrości DF
8:25-8:35
Nie dość, że wstawka jest renderem i na PS4 puszczona jest w hmm? 360p to Ci jeszcze doszukują się lepszych efektów a nikt nawet nie wspomni o 2 razy gorszej jakości filmiku niż w wersji na PS3
No, ale co się dziwić w TTT2 nie byli wstanie zobaczyć dużo lepszych tekstur ubrania na Xbox 360 względem PS3. Ja to zobaczyłem od razu na szocie, tak samo gracze z Backdasha po ograniu dwóch wersji.
http://www.eurogamer.net/articles/digitalfoundry-tekken-tag-tournament-2-face-offWystarczy sobie pojeździć suwakiem po szocie na którym walczy Paul z Hwoarangiem
Najbardziej widoczne na kimonie Paula. Przepaść.
Co jeszcze? A Niesławny hehe
Jak jest tam tryb foto i zabawa kamerą to ok, masz ten real time a jak nie, to sobie sam wmawiaj czas rzeczywisty Ireneusz
A jeszcze co do trybów foto to też nie ufajcie temu do końca bo coś tam polepszy, podmieni, załagodzi ząbki itp.
np. DC.
Dlaczego ja nie mogę grać bez uszkodzeń, które zrobiłem w grze a tylko sobie mogę zrobić ładną fotkę z takim samochodem? Cofnąć uszkodzeń się nie da i sobie dalej jeździć. Hmm dziwne.
Tryb foto święty nie jest, już to samo jego ładownie sporo mówi hehe, no ale lepsze to niż render gdzie aby owa wstawka chodziła normalnie to w wielu grach byłoby to 10-15 klatek.
Zresztą zazwyczaj te real chodzą z gorsza płynnością albo z mniejszą rozdziałką.
Kto chce niech sobie czyta ten mój pisemny wykład.
Chyba wszystko napisałem co chciałem.
Korepetycja powinna pomóc co niektórym, zwłaszcza niebieskim.
Tylko jeżeli będą tego naprawdę chcieli
@ Wulfen
Jeżeli ja zobaczę taką wstawkę w grze i będzie to czysty real time z zabawą trybem foto tzn. obracanie, zoom itd.
To wówczas sam ukłonie się przed gośćmi z ND.
Ocena wizualna, jeżeli tak będzie w co wątpię, to na bank koło dychy.