To chyba ciebie coś boli, mózg może? Hm? Ja tu problemów z niczym nie mam, nie wyszukuję pustych cyferek z mc czy vgcharts, żeby walczyć z PlayStation i pokazać jakąś mityczną potęgę Xbox'a. Gram sobie w świetny, pełen zawartości tytuł i się zastanawiam, czy kolejnego hiciora - Girsy kupić teraz, czy jeszcze trochę poczekać i w spokoju Forzę pomęczyć Ehh te dylematy Xbotów... no ale na pewno lepsze takie, niż twoje klaperskie dylematy z mc.
Ja problemu nie mam Bo gdybyś normalnie czerpał radość z grania na swojej konsoli zamiast kłapać głupoty na forum to bym się ciebie nie czepiał
Forza Horizon 3 spoko gra, szczerze zazdroszczę ci jej Ale to pierdolonko, że Sony rucha klientów a Microsoft jest SUPER FIRMA. Taka typowa postawa Fanboya je**esz jedną firmę za coś co w drugiej nagle jest zaletą Nie tylko ja to zauważam, więc poważnie zastanów się nad swoimi ostatnimi wypowiedziami
Klapkiem nie jestem Sam sobie to uroiłeś. Po prostu staje po stronie niesłusznie atakowanej Ot co. A że ostatnio na forum jesteś chyba największym Xbotem to się czepiam
BTW. Tyle razy pisałem, że oceny na MC mi nie robią, a xboty mnie najeżdżały, że to JEDYNA MIARODAJNA FORMA OCENY. BO FORZA 6 MA WYŻSZĄ OD DC. To teraz nagle to tylko cyferki? urocze.
Hahah, nie jesteś klapkiem mówisz? No a ja nie jestem Xbotem, zgoda?
No a z cyferkami to składaj pretensje do kolegi Jurasa, bo widzę, że to solidne paliwo napędowe do tutejszych wojenek, bo Bob Budowniczy DQ miał ocenę o oczko wyższą niż Girsy. Poza tym chyba ci te cyferki nie są tak obojętne, skoro jarasz się, że na PS4 jest 200 "dobrych gier", a na XO tylko 100 crapów. Forza 6 vs DC mnie nie dotyczy, w jedną nie grałem, a o drugiej mam już wyrobione zdanie, które doskonale znasz.
Moja postawa jest taka - gdybym nie miał dzisiaj XO, to bym się teraz nudził. Sorry, ale w Tanki to ja mogę i na platformie MS pograć. Gdybym był tak wierny marce PS jak ty i niektórzy koledzy, to może też bym szukał w necie newsów o lagach w Girsach, albo oglądał tabelki sprzedażowe, bo przecież nie będę w No Mans Sky grać... Dlatego MS ma u mnie dużego plusa, świetnie im wyszła ta jesień, jest co robić. Może 3 lata temu startowali z "tv, tv, tv" na ustach, ale dzisiaj pokazują, że mają graczy na uwadze. PS4 dostaje ode mnie po dupie za brak gier. 266 gier w tym roku zostało ocenionych, a jedyne warte uwagi to U4, które mi nie leży i Ratchet, do którego też nie czuję pociągu.
Także "normalnie czerpię radość z grania na swojej konsoli", to ty się doszukujesz dziury w całym, bo to ocena za niska, albo gdzieś ktoś ma lagi, albo ci skrinszotów twój ajfon nie wczytuje. Gdyby PS4 było takie zajebiste, to zamiast prowadzić wojenki i prywatę w moim kierunku, grałbyś w coś ciekawego.
Andrzej jak nie grałeś w Girsy to sobie przejdź przed czwórką całą trylogie
Polecam.
Naturalnie taki był plan. Grałem tylko w GoW2, wypadałoby resztę zaliczyć. Dobrze, że dają za free do GoW4, chociaż GoW1 to raczej lepiej Remake ogrywać.