A to spoko. To nie widzę problemu z tymi aktualizacjami. Choć zawsze lepiej mieć wybór.
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
No właśnie nie jestem do końca pewien, czy na XO jest taki wybór Chyba trzeba całą konsolę przełączać w tryb offline, żeby sobie pograć, nie idzie grając pobierać łatki w tle.
W Girsy 4 nie zagrasz bez neta, trzeba pobrać aktualizacje.
Wczoraj doszedłem do aktu drugiego w owej grze i niestety nie dałem rady dłużej grać, ponieważ to co oni zrobili z obrazem w wersji na X1 zasługuje na nie mniejszą zjebe niż tych od U4
.
Mamy na ekranie niestety prawdziwą Paćkę Jedyne co jest na plus względem U4 to brak ziarna.
To co było z wersji na Pieca Ultra to grafa tak koło 9 a to co jest na X1 to 7. Tam obraz był mega ostry no i tekstury wydawały się lepsze bo tutaj tekstury jak na Girsy są wręcz słabe
Kolejne rozczarowanie wizualne po U4 i raczej się już nic nie zmieni bo obrazu nie wymienię na ten z Pieca w konsoli. Pozostaje zakup Pieca albo Skorpio podobnie jak w przypadku niebieskich zakup Pro o ile na mocniejszych konsolach faktycznie się coś zmieni.
Te dwa exy doskonale pokazują, że zarówno PS4 jak i X1 są konsolami przestarzałymi bo na pełne doznania wizualne na nich nie ma co liczyć. W przypadku tych dwóch exów dostało się obrazowi. Gdyby puścić te dwie gry w należytej ostrości prawdopodobnie konsole by się spaliły.
Po tych incydentach to aż strach będzie zagrać w Quantum Break bo dużo graczy na obraz narzeka a co dopiero będzie jak ja to odpalę