@ Klosz
Jak śmiesz obrażać kur** BB, DS3 czy Metala 5
Graj sobie w te krapiaste Ordery, ale nie wyśmiewaj się z tych gier co napisałem wyżej bo to jest wręcz żałosne
No, ale jak gra za trudna to cóż poradzić
@ Galaxy
Kyo do okulisty i jeszcze z tym TV wyjechał że jego TV z 2009 roku jedzie W829 masakra:mad:
Mam te tv także wiem o nich wszystko.
W5500 płynnością jedzie W829.
BoBaN też to ci potwierdzi.
W5500 w ogóle nie smuży.
Także nie złość się tylko zluzuj.
Zobacz sobie te gry w HDR na konkretnym TV 4K i dopiero będziesz bredził o HDR i wyzywał jacy to są chujo... znawcy z HDTVPolska.
Widziałem ostatnio w akcji tv z 4k i HDR za 6 tyś Samsunga.
Nie robi to na mnie wrażenia.
Mój W829 odpowiednio ustawiony lepiej daje radę. Dużo lepszy obraz ma Soniak 1080p niż ten Szajsung. W ogóle te tv 4k to badziewia na chwile obecną, większość to matryce tylko 60hz co w 4k z hdr jeszcze bardziej pokaże smużenie, slajdy itd. Odpal etap U4 w trawie na Madagaskarze z hdr i 1440p to się przekonasz co to znaczy. Wreszcie ktoś może doceni dlaczego tak pragnę 60fps w tej grze na Pro.
Kupowanie tv 4k tych co mają 500-600 nitów to porażka. Nie wiem ile max ma mój W829, ale dużo lepiej świeci od W5500, który miał już 500 nitów.
Tak więc jedyna możliwość obecnie aby zrobiła na mnie wrażenie to ZD9 z 1700 nitami.
Po tym co widziałem to spokojnie można jednak poczekać do PS5 z nowym tv bo trochę więcej szczegółowe min. poprzez światło z żarówki hehe to nic specjalnego. A samo rozdziałka 4k po co to komu jak większość gier nie jest nawet renderowana w pełnym 1080p (U4 600p?)
Z odległości z której zazwyczaj się gra tzn 2-3m 4k też traci na znaczeniu
A bym zapomniał min. dla was dwóch tzn. zwolenników trybu gra i zerowego input laga mam coś co się nada.
Dziękować nie musicie