Tyle błędnych wniosków to ja dawno nie widziałem.
Warto by je opierać na lepszych podstawach, niż "to niemożliwe" i wyciąganiu na siłę absurdów obecnych w każdej grze (w końcu każda jest uproszczona, nie ma żadnej hiperrealistycznej... a jeszcze przy tym miodnej).
Przecież część tutaj osób rzuciło bardzo dobre argumenty czemu te oceny są hurraoptymistyczne. Połowa "plusów" to są rzeczy będące standardem w innych grach
No wskaż mi tych ludzi poza irasem i ewentualnie Masterem co jadą Zeldą
Masz jakąś paranoję chyba.
Winda, tytacz czy nawet Becet nigdzie nie hejtowali i nie je**li tej gry. Winda nawet napisał, że się jara
Co do
Znowu, wymienisz o jakich "was" mówisz?
Zdaje się, że posiadaczami sprzętu N na forum są POK, Mnichu i szafa. Serio ja nie pamiętam żeby jechali po W3 czy U4. Może masz na myśli mnie, bo powiedziałem, że user score Zeldy wypełniony ocenami 0 i 1 tuż po premierze na bank jest niesprawiedliwy? Znów, po U4 czy W3 na pewno nie jechałem, o user score nie wspominając.
Prezentujesz syndrom oblężonej twierdzy, bo dałeś sobie wmówić trolom (i nie tylko Ty), że każdy fan Zeldy hejtuje Horizona, U4 czy W3. Nic bardziej mylnego.
No sorry... Poczytaj posty Andryusha czy Kyokushina i nie mów mi, że to nie ma miejsca
Dwóch co nie grało ANI w Horizon ANI w Zeldę wiedzą najlepiej, która gra jest lepsza, a która gorsza
Opierając się tylko na recenzjach, które w przypadku innych tytułów nie są już takie rzetelne
I nie wiem skąd se ubzdurałeś, że uważam że każdy Fan Zeldy hejtuje Horizon, U4 czy W3. Z Pokiem i Mnichem i szafą (nie wiedziałem, że on kupił) normalnie rozmawiam i moich postów do nich nie kieruję. Głównie do dwóch najbardziej aktywnych czyli Andryusha i Kyo.
PS. Co do ogrania gry. Po tym jak dostałem news, że na Emulatorze WIIU Nowa zelda ma kiedyś tam działać, to z chęcią ją sprawdzę na PC
I mówię to naprawdę poważnie.