Jep, i pozamiatane, mnie tam na razie C.A.R.S nie grzeje, do finalnego produktu ciągle trochę brakuje(jak sie nie mylę to ciągle Alpha). Jedyne co w tej grze z punktu graficznego jest świetnie zrobione to Niebo i warunki atmosferyczne(in progres). Drzewka i roślinność na poziomie mniej więcej F1 CE na PS3. Samochody nie wybijają się czymś niezwykłym, ale to oczywiste po photo mode z GT5.
Pozwol ze sie nie zgodze.
Gra wybija sie wiekszoscia aspektow w kwestii grafiki.
Roslinnosc moze i przypomina F1 CE...na torach z placeholderami
Te bardziej dopracowane prezentuja jednak duzo lepszy poziom ( a aktualnie robia sie jeszcze lepsze).
Samochody wyrozniaja sie chocby tym ze maja swietnie wymodelowane nie tylko karoserie i wnetrze ale takze takie rzeczy jak silnik, uklad wydechowy, zawieszenie (z animacja pracy sprezyn).
Do tego swietne tekstury, oswietlenie i wspomniane przez ciebie warunki atmosferyczne.
Zreszta, nawet nie chodzi o to.
Jestem wrecz przekonany ze next genowe GT przebije pCARS w kwestii oprawy (wkoncu ta gra jest robiona z mysla zeby to jakos poszlo na starych konsolach).
Chodzilo mi to dokladnie o ten cytat: "Co do C.A.R.S to zanim ta gra wyjdzie, to dostaniemy trailer z kolejnego GT na PS4 i dziękuję dobranoc."
Sorry ale to zupelnie nie ma sensu. W trailery sobie nie pograsz. A patrzac na sytuacje jaka miala miejsce przy okazji GT5 nie zdziwilbym sie jakby trailery musialy wystarczyc na najblizsze kilka lat.