Woojek ten ostatni bo mi nie da.
Haha, nie o to Ci chodziło? Rozumiem 2:1 dla gearsów to nie o to chodziło? Skoro już dodajesz te procenty (w ogóle wtf? śmieszny sposób) to Solary, tapeciary, zjebane ustawienia tv, brak logicznego myślenia, wada wzroku od urodzenia.
1. Chodze do solarium Tobie też polecam.
2. Dałem pare lasek dawniej, które tak na dobrą sprawe nie mialy tapety tylko pomalowane oczy, zresztą paru z forum się spodobały, ale musieli mi to na prywate dopiero pisać bo wiadomo będzie atak całej grupy. Tapeciary mi sie jakby co nie podobają wogóle i nie będe sie powtarzał to Ty masz w glowie nastawienie na mnie źle zakodowane. Przestaw się najwyższa pora.
3. Ustawienia Tv tak to mój gust, ale jako że wszyscy moi znajomi na takim grają wiec myslalem, że tutaj też i podałem swoje. Ukanio do dziś tego nie może przeżyć wrecz nie wierzy, że ktos gra na innym. Także wiesz gusta i zostawmy to tak.
4. We wszyskich przypadkach jesteś gaszony przeze mnie czy przez innych także pomyś logicznie czasami kto tutaj ma problem z ruszeniem trybami.
5. Mam dobry wzrok jak na razie, ale to już pisałem. No, ale ty nadal brniesz w nieskończoność.
Finito.