zdjęcia robione aparatem olympus omd 5 em, a Ty mi gadasz, że komórką do tego zoom. Zdjęcia obejmują cały ekran (3 z nich) i packa taka sama.
Najwidoczniej zdjęć nie umiesz robić, upss sorry umiesz, ale w ten sposób je robisz aby pokazać tylko i wyłącznie to co TY chcesz .
Tu masz przykład zdjęcia w złej jakości. Więc jak mam nazwać to co Ty porobiłeś. Myślę, że nie ma nawet słów aby to określić.
W odpowiedniej rozdzielczości takowe zdjęcia by niszczyły. Tyle w temacie.
Jedno wiem na pewno Master żeś zbezcześcił teksturę dekady w najlepszy sposób jaki to można zrobić z każdą.
Jak nie ogarniasz zdjęcia o rozdzielczości
4562px × 2561px zrobionego obiektywem samym więcej wartym niż Twoja bravia, do tego wrzucasz mi jakieś foteczki z U w rozdzielczości
800px × 533px. Ja rozumiem, żę Twój wzrok nie ogarnia niczego poza tą rozdzielczość. Specjalnie dla Ciebie zmniejszam tą uber teksturę do WYBITNEJ rozdziałki
800px × 450px, chociaż to i tak trochę za wysoka, bo sama tekstura ma pewnie dwa razy mniejszą:
I jakbyś chciał zobaczyć ślepcu, to nie ma tutaj żadnego zooma, widać cały ekran (nóż i ręke widzisz czy mam zaznaczyć czerwonym kółkiem?). Czekam na Twoje foty w rozdzielczości 200x200, bo aparat Ukanio chyba tylko takie robi, a potem kleicie je w paincie do 800x600.
Pewnie się nie doczekam
Kamyczki Wulfena chętnie bym zrobił, niestety nie mam PS4. Może jakiś forumowicz zrobi aparatem zamiast share kamyczki to Ci pokaże?
Nawet w KZ2 znajdzie się dużo ładniejszych tekstur, nie wiem czemu akurat tą sobie upodobałeś.