1. Pierwszy przeszedłeś z "psychopaci gaben/masterrace" na "gracze pc"
Bo pajacu komentowałem materiał video od którego zaczęła się ta dyskusja i w nim nie ma nic o tym ze typ jest zarejestrowany na r/pcmasterrace! Mówią tylko że "gra na komputerze". Więc czemu nie pisać o graczu PC, skoro o graczu PC był materiał?
Linka nie podałeś, więc twoją przegraną musisz po prostu przełknąć. Słowem podsumowania słowo otwarcia:
Kert niestety, ale prawdę masz tu: http://www.reddit.com/r/pcmasterrace - największy zbiór graczy PC w internecie = pc master race przepełnione nienawiścią. Z konsolami czegoś podobnego nie znajdziesz. Może jeden na sto nie wyznaje gabena jak boga, ale jak idzie pochód 384 979 ludzi wrzeszcząc "hail gaben" i "pc lepsze od konsol", to nie wyskakuj mi tu że nie można tego stosować wymiennie.
i amen:
Przecież w necie nie ma drugiego tak dużego zbiorowiska debili, jak r/pcmasterrace. Kert, kur**, becet trochę przegina, no ale nie wygrasz, bo ma rację. Nie ma drugiej, równie nawiedzonej grupy graczy, jak blacharze
Dziękuję dobranoc, bez linka nie zaśmiecaj już tematu, dość już wirtualnych kartek zmarnowałeś swoim brakiem honoru. Juras ma ważną wiedzę do przekazania na temat twoich ukochanych PC.
Skoro tak, to nadal moje aktualne - napisałeś teraz, że na filmiku było powiedziane "gra na komputerze", w poście na który się powołujesz użyłeś "wyznawcy gabena", czyli wszyscy grający na pc to psychopaci.
Jeśli teraz odwracasz kota ogonem opierając się na podstawie dialogu w filmiku ze źródła fakt.pl, dla którego gry na PlayStation (mój link) to "gry komputerowe", to niezła oznaka desperacji z twojej strony. Tonący, brzytwa, te sprawy.
I jak wrzuciłem trzy linki kontrujące twój jeden z wiarygodnego fakt.pl o zdarzeniach, tym razem z udziałem konsolowców zaczęły się wynurzenia pana becetola.
O, zaczęło się. Teraz to "moje ukochane pc", "pajac". Jak na stabilnego emocjonalnie i należącego do dominującej grupy zrównoważonych konsolowców żyłka pęka ci niezwykle łatwo, więc musisz uciekać się do wsadzania komuś cudzych słów na siłę, ale to już zostało ustalone w poście z podejrzeniem o megalomanię. O kolejnym inwektywie nie wspomnę.
Za chwilę Kert zostanie określony moderatorem r/pcmasterrace i powtarzając kłamstwo Becet będzie prał mózgi uważając to za prawdę.
Nie jestem jednak tak zacietrzewiony jak ty i wyjdę ci naprzeciw. Widzę kompromis. Odszczekasz, że niemalże wszyscy gracze pc to psychopaci, idioci, debile i oszołomy, wtedy możemy się rozejść.