Huh
. Zaraz, zaraz, Wudi zostal zbanowany kilka miesiecy temu...
Mam usprawiedliwienie, nie mozna nazwac mnie fanboyem bo gram na XBox'ie
.
A poza tym mamy gameplaye z gier (nie dema grywalne, tylko gameplaye), mamy dema realtime'owe- w czym problem. Ja mysle ze po tym mozna spokojnie ocenic na ktora konsole beda ladniejsze gry.
Mamy wypowiedz szefa Epic, ktora mowi ze PS3 jest mocniejszy i duzo latwiejszy w programowaniu od X360.
Mamy wypowiedz Factor 5, ktorzy to rzucili robienie gier na X360, na rzecz PS3.
I w koncu mamy oficjalne specyfikacje podane przez SONY i M$, oczywiscie M$ ma Majora Nelsona ktory w magiczny sposob potrafi robic tabelki w Wordzie (madry chop). Moje wczesniejsze oskarzenia w strone IGN'u byly bezpodstawne. Napisali oni przy tabelkach ze wiedza ze M$ je wymyslil, i dlatego wlasnie zamiescili je bez zadnych zmian.
X360 wychodzi za pol roku, PS3 wychodzi w Europie podobno w jesieni 2006- to jeszcze sporo czasu na zmiany.
Poza tym Tokyo Game Show ma sie odbyc kilka tygodni przed premiera
X360, jak wiemy SONY, w przypadku premier poprzednich systemow, wylanialo na tych targach swoje najmocniejsze asy. Co zle wrozy sprzedazy nowego X'a.
M$ zaczal sypac klamstwami na lewo i prawo, SONY pokazalo sie na E3, i od tamtego czasu nie wiele slychac o ich systemie, najprawdopodniej duzo wiecej dowiemy sie na TGS dzieki czemu bedziemy mogli stwierdzic czy SONY to klamcy.
BTW: kto jest ciekawy mocy nowych ukladow, znajdzcie w necie tech-demo ukladu graficznego z X360, a pozniej znajdzcie prezentacje ukladu z PS3, szokujace porownanie, smiechu warte
.