Microsoft we wszystkim jest lepszy od Sony ludzie pracujący tam to geniusze a nie takie buraki ze wsi jak w Sony. Dobra skończmy z żartami , "Sony wymaga" może chodzi o to żeby już nie wychodziło tyle syfu na nową konsole. Na ps2 zajebiście dużoo gier, ale sporo gier nie było nawet średniakami
Jestem pewny ze na PS3 wiecej osob bedzie gralo online niz na X360, juz teraz wiecej osob gra online na PS2 niz na XBox'ie.
Jestem pewny ze na PS3 wiecej osob bedzie gralo online niz na X360, juz teraz wiecej osob gra online na PS2 niz na XBox'ie.Na dodatek SONY Online chce nam doreczyc "zyjacy" swiat w grach online, ktory nie bedzie praktycznie obciazal naszego lacza. Bedziemy mogli podlewac roslinki, zasadzic drzewko i ogladac jak rosnie, kupic pieska, wytresowac go, wychowywac az do doroslosci- brzmi swietnie.
To byla ironia, jak w soku.Jestem pewny ze na PS3 wiecej osob bedzie gralo online niz na X360, juz teraz wiecej osob gra online na PS2 niz na XBox'ie.Na dodatek SONY Online chce nam doreczyc "zyjacy" swiat w grach online, ktory nie bedzie praktycznie obciazal naszego lacza. Bedziemy mogli podlewac roslinki, zasadzic drzewko i ogladac jak rosnie, kupic pieska, wytresowac go, wychowywac az do doroslosci- brzmi swietnie.
Nie do konca mi chodzilo o to.Chodzi o to ze swiat moze byc w pelni zniszczalny i odnawialny.Goni cie dinozaur przez las to zachaczajac o drzewa lamie je, przechodzac przez dzungle mozesz scianac chaszcze maczeta.Interaktywnosc swiata jest jak najbardziej fajna rzecza.
Lasy to 60%(!) powierzchni Japonii. Inna sprawa że są one zaniedbane i opuszczone.
To byla ironia, jak w soku.Jestem pewny ze na PS3 wiecej osob bedzie gralo online niz na X360, juz teraz wiecej osob gra online na PS2 niz na XBox'ie.
Na dodatek SONY Online chce nam doreczyc "zyjacy" swiat w grach online, ktory nie bedzie praktycznie obciazal naszego lacza. Bedziemy mogli podlewac roslinki, zasadzic drzewko i ogladac jak rosnie, kupic pieska, wytresowac go, wychowywac az do doroslosci- brzmi swietnie.
Jesli ktos pisze ze online w PS3 bedzie beznadziejny, bo online w PS2 jest beznadziejny to go musi ostro glowa bolec.PS3 jest tworzony z mysla o online, dlatego najprawdopodobniej SONY dostarczy w konsoli software odpowiedzialny za to wszystko i zrobi to na naprawde wysokim poziomie, najprawdopodobniej bezplatnie.
Siudym, jestem tego pewny poniewaz wiem ze to nie poziom online w SONY stoi na niskim poziomie, tylko poziom online w PS2.
jak wyjdzie Halo 3 to wyjdzie PS3 i Xbox 360 będzie jedynie ciekawostką