Analitycy wyliczyli, że jeśli pozwalibyśmy wszyscy Sony - kosztowało by to ich 24 miliardy dolarów - przed chwilą w radiu mi powiedzieli
Kurcze, nie pomylili się? Myslałem, że przynajmniej tysiąc-pięćset, sto-dziewięćset kwadrylionów ton złota.
Wiadomość scalona: Maja 02, 2011, 18:22:52 pmKurde a mi się zawsze wydawało że Ukraina to taka trochę gorsza Polska
Kto ci takie głupoty naopowiadał?
Mieszkam blisko granicy (ok 100km) dlatego też miałem okazję być tam kilka razy. Bida tam jest okrutna. Ktoś dobrze powiedział. Kraj wygląda jak Polska w latach 80-tych, a miejscami gorzej. Jak jechałem do Lwowa, to niektóre miasta, lub części Lwowa wyglądały tragicznie, jak po wojnie. Ruiny budynków, brak dróg itp. Karetki wyglądają jak popularne Volkswageny "ogórki", w okienkach koronkowe firaneczki jak w domu u babci, całość przerdzewiała i ledwo jeżdżąca. Nie chciałbym być zabrany przez takie coś. Drogi około 10 razy gorsze, znaki stawiają gdzie chcą, jak chcą, często ich nie ma. Pasy na jezdni to też nie standard. Ludzie w miastach parkują gdzie chcą, nawet na środku ulicy wydzielają sobie cały pas i tam parkują. Nikt nie patrzy na swiatła, na pasach jak chcesz przejśc to musisz być czujny, bo nikt nie zwraca uwagi na nie i na czerwonym jeżdzą. Nawet hipermarkety to chlew. Ryby i mięso położone na gazetach, na półkach koślawo zbitych z desek. Smród, bród i ubóstwo.