trzeba spojrzec na to w inny sposob - w okol ps3 powstala juz taka otoczka mistycyzmu, tajemniczosci jakiejs unikatowosci i to wlasnie banan dodaje pieprzu tym fotkom na ktorych widac caly zestaw. kazdy chcialby wziasc w lapska nowego pada poczuc ta moc plynaca z odkrywania nowego sprzetu - powiedziec no rzeczywiscie ten pad to niezla zajawka
.... mimo to ze nie jestem fanem ps2 wrecz mnie odrzuca od tej konsoli, strasznie jaram sie ps3 i pewnie juz niedlugo stanie obok mojego X360....
Jednak, ta tajemniczosc i chcec poznawania ps3 mocno zostala ostudzona przez wycofanie banana i na dodatek pokazanie starego pada jako nowego do ps3 ble powiem - zawiodlem sie... takie nieodparte uczucie odgrzewanego kotleta -
tak jakby miedzy ps2 a ps3 nie bylo roznicy albo jest bardzo mala....
Nie mowie tutaj o technicznych zaletach czy wadach konstrukcji - poprostu jakby ktos ps3 sciagnal majtki i pokazal ze nie ma tam nic ciekawego - lol tak mi przyszlo do glowy... wiec osobiscie uwazam ze przez pada w sferze duchowej w oczach wielu fanow, ps3 stracila bardzo duzo..... A szkodaaaa.....