Wiesz, jedyna osoba, ktora jak narazie tu cawaniakuje jeses TY. Moze i PS3 spedza ci sen z powiek i takie tam ale nie na kazdym ta konsola wywiera takie wrazenie jak na tobie. Tak jestem fanboyem, ale fanboyem jedenj gry a nie sprzetu, wiec nie bronie x'a bo uwielbiam Gears of War. Jaram sie okropnie na widok Wii bo na chwile obecna dostarczyl mi wiecej przyjemnosci z grania niz PS3. Nie twierdze przeciez ze konsola jest zla, po prostu na chwile obecna nie moze w zaden sposob konkurowac z konsola Microsoftu jesli chodzi o gry. Czy ty myslisz ze ktos wchodzac do sklepu i patrzac na Fall of Man bedzie sie zastanawial jak gry na 360tce wygladaly rok temu? Niestety nie, porowna ja do gry pokazywanej obok, ktora bedzie Gears of War a wtedy Fall of Man bedzie wygladal jak srednia kupka.
Miales mozliwosc pograc na PS3, swietnie, ciesz sie ta chwila ile tylko sie da, nikt ci tego nie odbiera. Ale niestety ty wlasnie robisz tu w tej chwili za fanboya nie ja. Konsola mi sie podoba, na pewna ja kupie ale nie teraz, bo na chwile obecna nie ma mi nic do zaoferowania.
Dlatego w przyszlym tygodniu pojde do sklepu odebrac moje nowe Wii i bede sie bawil jak male dziecko placzac przy tym ze smiechu sam z siebie i nie bede sie musial martwic czy mi konsola wciagnie plytke czy nie.